Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joey877

    csendes tag

    Sziasztok!

    Remélem tudtok segíteni, vagy legalább valaki látott már hasonlót.
    Adott egy SVT13 típusú laptop amiben 128gb ssd van. Gyári windows 8 volt rajta. Az évek során rendre upgradeltem 8.1-re valamint a megjelenéskor 10-re, de támogatás hiánya végett jobbnak láttam visszatenni a 8.1-et. A tegnapi nap után elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy visszaállítva az alaprendszert folyamatos frissítések mellett telepítsem a win 10-es változatot. Sok egyéb hátramaradt hulladék miatt döntöttem a teljes helyreállítás mellett. Assist gomb megnyom, teljes helyreállítást előkészít (mert rejtett partíción van a hozzá tartozó visszaállítás).

    Itt kezdődtek a gondok. A win feltelepítése után, a kiegészítő szoftverek (driverek,vaio care stb) automatikus telepítésénél 25%-nál kilép hibaüzenettel.

    "A művelet nem fejezhető be. Állítsa le, és indítsa újra a épet és próbálja meg újra HIBA:505"

    Megpróbáltam másképp, most nem az automata helyreállítás választani hanem a manuálisat. Itt megkérdezte, hogy ugye akar biztonsági partíciót létrehozni. Akarom :)
    A helyzet ugyanaz csak kb. 30gb eltűnt a merevlemez kapacitásából. Szóval most ott tartok, hogy a win-t felrakta hellyel közzel (persze csak a sima 8-at), de upgradelni nem tudok, mert az 505-ös hiba miatt nem engedi a frissítéséket, a rejtett partíció nem működik ahogy kell. Kvázi a kényelmi funkcióját vesztette el. Szerintem a windows frissített valamit korábban és felülírt mert valami fájl hiányozhat neki.

    Kérdem én, hogy lehetne visszaállítani ilyen esetben....az éjszakám már ráment, de semmi.
    Valakinek bárminemű ötlete?

    Köszönöm előre is!

    További szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák