Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz thotzoltan #9589 üzenetére

    Többek között ezért használok én még mindig Win7-est, és fogok is még sokáig ;]

    A problémád nem egyedi. A win10 még nem kiforrott, nem is értem miért akarjátok feltenni (persze értem, ez az új, a faszaság, semmi szükség nincs rá, de azért nekem legyen már ilyenem, és ezt nyomja a média is, ti meg hallgattok rájuk becsülettel).

    Persze frissítés előtt gondolom nem készült biztonsági másolat, vagy neadjisten recovery kit a gépről. Erre a rendszer saját maga felhívja időnként a figyelmedet, csak lustaságból nem csináljátok meg, illetve csak nagyon kevesen igen. Aztán meg amikor gebasz van, jön a pislogás.

    Ettől függetlenül: ASSIST gombbal indítsd a gépet, ott lesz a recovery, nagyon remélheted, hogy ezt még nem romboltad szét. Erről újrateheted a rendszeredet gyári állapotba akár.

    Ha nem megy, próbálj meg feltenni egy oem win8-at, azt a verziót, amivel vetted a gépet. A kódot - még mielőtt összeomlott e rendszer - kiolvashattad volna egy apró segédprogrammal, a win8 key-el. Most már utólag nem tudom, hogy lehet. Valamivel biztosan, mert elvileg a biosban van tárolva, de ha itt erre nem kapsz választ, kérdezz rá a windows topicban.

    Tanulság: a microsoft soha nem az ügyfelekért volt, nem is lesz, most sem. A 10-es már arról szól, hogy még jobban kontrollálják a rendszeredet, és hozzáférjenek az adataidhoz. Mág a frissítéseket sem lehet letiltaniPersze a marketing megvan hozzá, sőt: INGYENES!!! AKCIÓS!!! Namost gondoljátok, hogy egy ilyen cég, mint a microsoft, ad valamit neked kis júzernek ingyen? Vagy bárki másnak? Ugyan már, ezt nem szabad elhinni. Ott csak a profit a lényeg, és az, hogyan lehet ezt kiszedni a vevőkből. Bocs, de ez kijött belőlem :)

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák