Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenkoG

    csendes tag

    válasz Fritz Teufel #9266 üzenetére

    @ Decepticon:
    Köszönöm az észrevételed, nagyon jók a meglátásaid. Nem szeretnék hencegni, de nem vagyok már kezdő a szakmában (éppen ma 30 éve, hogy leültem egy számítógép elé és egy életre itt ragadtam :D :W ), a gép beszerzésében is volt szerencsém közreműködni három éve, illetve nagyon jól ismerem a tulajt meg a háromévest, aki ezt tette szerencsétlen masinával. A lényeg mégis a megoldás és a jövő, aminek az érdekében ezekre jutottam:
    - beszéltem két hazai márkaszervizzel is (mindegyik az egyetlen hivatalos :) ) csak a kijelző 130e lenne, ehhez képest ha ügyesen összesakkozom, olyan 70e környékén megvan minden szükséges alkatrész;
    - a típust már csak beazonosítani sem egyszerű, mert ez nem az alapmodell, hanem az XI jelzésű, de ezt tulképpen csak a szériaszámból lehet kideríteni;
    - bontva, roncsként még külföldön sem!!!! található, mert aki ennyi pénzért ilyet vesz, az nem fogja egyhamar cserélni, hanem használja amíg teljesen szét nem esik.

    Maradt tehát a külföld, majd lebeszélem velük, de az US PC PARTS webshopban nagyon egyértelműen vannak leírva a dolgok, szerintem sokat nem kell vele vackolni, a hazai márkaszervizekre nem lehet számolni, mert hatalmas lenyúlás (hogy miért kerül 130e-be az az LCD panel, ami odakint harmadannyi....) és kész.
    Mindenesetre nagyon köszönöm a tanácsodat. :R

    BenkoG

    HA-BEN

Új hozzászólás Aktív témák