Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    válasz rossitibi #9195 üzenetére

    Szia!

    Azt tudni kell, hogy az alaplap, érthető okokból, nem képes egyszerre két frekvenciát kezelni. Most hirtelen nem néztem utána, hogy az alaplapod támogatja-e az 1333MHz-es memória modulokat, de ez igazából irreleváns. Ha a foglalatba illeszkedik, akkor úgy is az elérhető legmagasabb frekvencián fog üzemelni, beállítás nélkül.
    Az operációs rendszer: ha a rendszered 32Bit-es és nyilván az, akkor az 4GB-ig képes a memória modulok kezelésére. Ez a 32Bit-es rendszere sajátossága. A 4GB-nál nagyobb modulok kezeléséhez 64Bit-es operációs rendszerre van szükség.

    Egyébként ne várj valami látványos megtáltosodást, azt nem a megduplázott memóriamennyiség hozná el (processzor csere, ami egy laptopon igen körülményes lenne, ha egyáltalán lehetséges). Az azonban biztos, hogy több megnyitott alkalmazás mellett is marad a gyorsaság, ez összefügg az elérhető memóriakapacitással, esetleg hibernálás után gyorsabban áll fel a rendszer. Többre én nem számítanék.
    Én 32Bit-es cseréltem 64Bit-esre és nem volt szinte semmi látszatja. Talán annyi, hogy tényleg több alkalmazást tudtam nyitva tartani, mert nem fogta vissza a rendszert úgy mint előtte.

    Akkor az első rész törölve... :)

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák