Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gy.selmi

    csendes tag

    válasz Fritz Teufel #9022 üzenetére

    Én tavaly januárban vettem FW21Z-hez a Wpowernél utángyártott akksit. Beszámították a régit, de így is bő 18 ezret fizettem. 1 év garit adtak rá.
    Sokáig nem volt vele semmi gond, az utóbbi időben viszont hiába töltöm fel 100%-ra, állandóan bedugott tápnál is ejti a töltést, már 99%-nál jelzi, hogy tölt, de nem megy vissza magától 100-ra. A Vajo Control Centerben beállítottam a Battery care functiont, így még 77%-nál sem kezd visszatölteni. Lemerítés után viszont gond nélkül visszatölt 100-ra, és az akksi állapotát 4 zöld pöttyel jónak jelzi. Ha 100%-ról kezdem a merítést, kiegyensúlyozott energiasémánál még bő másfél órát bír, ami nem sok, de az eredeti akkuval sem volt jobb.

    Kopás nálam csak a bal oldali sarok környéki élen van, ott kifehéredett, de nem feltűnő.
    Így 5 és fél év után én is elmondhatom, hogy megérte az árát! Gondom soha nem volt vele (el ne kiabáljam!), bár az első ugyanilyen darabot vissza kellett vinnem, mert még feltelepülni sem akart, utána is dadogott.
    Mióta megkapta a 64 bites Win7-et, a Vista után egyszerűen megtáltosodott. Tényleg nehéz lesz hasonlóan jól eltalált gépet találni, pedig az idő nagyon repül felette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák