Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Fritz Teufel #9016 üzenetére

    Ez előfordul más márkáknál is. Nem a gép hibája, hanem a használóé, szerintem, de lehetnek egyedi esetek, amikor a festéssel van gond. Pl. sógorom fekete(!) 13-as S sorozatú gépe, amin festékkopás van. Ezzel szemben feleségem fehér S gépén, 1,5 év használat után (két gyerek is használta, akiknek sokszor nem tiszta a kezük) abszolút semmi kopás, karc nem volt. Ma adtam el itt a fórumon egy lányak, 2 napig ment a hirdetése :) a gép újszerű állapotban volt, pedig fehér volt, ami talán a legérzékenyebb.

    Az én gépem szeptemberben lesz 5 éves, napi 8-10 órás használatban van. Nem külső billentyűzettel, hanem a sajátjával, ahogy a sony is volt.

    Ilyen az állapota csaknem 5 év után (a bil. matricák már kopottak, de ez ennyi használat után természetes):

    Kopás, karc nincs, festék sehol nincs lekopva.

    Sokat számít, ki hogyan használja és mennyire higiénikusan. Pl. volt ügyfelem, akinek tinilány létére 1 hónap alatt olyan lett a gépe, hogy alig mertem hozzányúlni, olyan retkes és poros volt.

    Olyan is volt, aki állandóan kente a kezét valami sz*rral és ez feloldotta a billentyűzet festékét néhány hét alatt. De ezt inkább nem részletezem, most is hányingert kapok, ha rá gondolok...

    Olyan is volt, akinek a mandzsettája koptatta ki, vagy az órája, vagy a karkötője, ahogy látom neked is ez lehet...

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák