Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyurepszt

    csendes tag

    Sziasztok!

    4 éve VAIO-m van. Most már 3 hónapja halogatom a cserét és nem is gondolkoztam másban, csak a VAIO-ban. Ki is néztem a multi-flip típust, de valami nekem bűzlött a körül. December elejére ígérték még november első napjaiban. Majd december elején, december végére... és így tovább-tovább. Majd január végén csörög a telefon, hogy megérkezett az első 5 darab Magyarországra, küldhetik-e tovább házhoz.

    Milyen szerencse, hogy nem ugrottam bele az üzletbe. Kiderült, hogy a hivatalos oldalon beígért laptop nem is az amit itthon forgalmazni fognak. (már kijavították a leírást a honlapjukon, de hát akkor is átvertek..) a 15.6 colos modellt néztem ki, amibe ígértek első/hátsó kamerát, num-padot és az érintőképernyőhöz tartozó tollat is... gondolom sejtitek, mind kimaradt az importált modellekből. Meg is lennék a hátsó kamera és toll nélkül, de azért veszek ilyen nagy gépet, hogy ott virítson a számbillentyűzet oldalt.

    Dühösen felkerekedtem és körülnéztem, milyen más típusú laptopok vannak a piacon, amik felérnek egy VAIO-hoz. Nem jutottam előrébb...

    Helyette megtaláltam itt azt, hogy a SONY eladja a VAIO brandet. Most mondjam azt, hogy gyönyörű előszele volt ez a kis történet amit leírtam?!

    Segítsetek már nekem VAIO szeretők és nem szeretők, hogy milyen laptop-márkában bízhatók meg a VAIO-szerelem után? Mert nyilvánvalóvá vált magamban, hogy nem fogok beruházni egy multiflip pc-re, ami nem is felelt volna meg teljesen az elvárásaimnak.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák