Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Btx-001

    csendes tag

    Sziasztok!

    Sony Vaio SVS1512S1ES laptop-ot vettem (2,5 ghz processzor, 4 giga memória, 750 GB HDD). Amióta nálam van, csak a gond van vele. Először alaplapot cseréltek benne garanciára, most pedig mióta visszakaptam és ráhúztam a Windows 8-at (amit gyárilag adtak hozzá) azt tapasztalom, hogy a gép indokolatlanul sokat tölt. A Feladatkezelő szerint rendszeresen 100%-on van a lemezkihasználtság, ez gyakorlatilag az egész gépet belassítja.

    Lassú a böngészés, a feladatkezelő kb. fél perc!!! alatt indul el. Próbáltam már vírust irtani de nem volt semmi rajta, valamint a virtuális memória méretét kézzel fixre állíttani - ez sem segített.

    Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Vagy garanciára akarom visszaküldeni - megint... - vagy pedig azon gondolkozom, hogy rátúrok egy 7-est újabb 40000 forintért - azzal még nem voltak ilyen gondjaim (most pl. e hozzászólás gépelése közben - semmi más nem fut, csak az egy szem IE - megint 100%-on van a merevlemez, a "Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (14)" folyamat és a "Windows Modules Installer Worker" a "főkolomposok", bár most inkább előbbi.

    Arról nem is beszélve, hogy bár most táp nélkül használom, a billentyűzetvilágítás random ki és bekapcsol a hozzászólás gépelése közben.

    Az egészben az a bosszantó, hogy 350 ezer forintért nem ezt várná az ember...

    köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák