Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
válasz
japmas01 #7347 üzenetére
1) Sebességre nincs hatással az akkukímélő szolgáltatás bekapcsolása.
2) Appok közül én csak a VAIO Control Centert (ez a legfontosabb, hogy az alapvető funkciók - pl. gyorsbillentyűk, Stamina kapcsoló - működjenek), a VAIO Smart Networköt (Bluetooth és WiFi könnyebb ki/bekapcsolása) tartottam meg.
Újabb modellnél a VAIO Update maradhat, hogy a frissítéseket feltegye... Az én SE1-mhez már ritkábban jön frissítés, úgyhogy azt a keveset felteszem manuálisan, Updatet meg leszedtem. VAIO Care rendszerkarbantaró, rendszerinformációs app. Nem létszükséglet, de néha jól jöhet. (Nekem TuneUp Utilitiesre van liszenszem helyette, úgyhogy a Care-t uninstalláltam.)
Az új modelleken úgy van kialakítva a gép alja, hogy a fedél csak a memóriát, a HDD-t és az akkut takarja. Ha leveszed a fedelet, nem vész el a gari, ha csak nem okozol valami fizikai sérülést alatta. Én márciusban vettem az SE1-em, azóta már tettem bele +4 giga ramot és kicseréltem a HDD-t SSD-re. Előtte rákérdeztem szervíznél és azt mondták, ha semmi sem sérül meg a gépben a szerelés során, nem vész el a gari. De az egész gép szétszerelése esetén már ugrana a gari, elég bonyolult felépítésű. Itt egy videó a szétbontásáról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hatalmas mélypont ellenére is önti a pénzt a chipekbe a Samsung
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Yettel topik
- [Re:] Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szinte minden alkatrésztől megfosztja az USA a Huawei-t
- További aktív témák...