Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkChild

    senior tag

    válasz japmas01 #7347 üzenetére

    1) Sebességre nincs hatással az akkukímélő szolgáltatás bekapcsolása.
    2) Appok közül én csak a VAIO Control Centert (ez a legfontosabb, hogy az alapvető funkciók - pl. gyorsbillentyűk, Stamina kapcsoló - működjenek), a VAIO Smart Networköt (Bluetooth és WiFi könnyebb ki/bekapcsolása) tartottam meg.
    Újabb modellnél a VAIO Update maradhat, hogy a frissítéseket feltegye... Az én SE1-mhez már ritkábban jön frissítés, úgyhogy azt a keveset felteszem manuálisan, Updatet meg leszedtem. VAIO Care rendszerkarbantaró, rendszerinformációs app. Nem létszükséglet, de néha jól jöhet. (Nekem TuneUp Utilitiesre van liszenszem helyette, úgyhogy a Care-t uninstalláltam.)
    Az új modelleken úgy van kialakítva a gép alja, hogy a fedél csak a memóriát, a HDD-t és az akkut takarja. Ha leveszed a fedelet, nem vész el a gari, ha csak nem okozol valami fizikai sérülést alatta. Én márciusban vettem az SE1-em, azóta már tettem bele +4 giga ramot és kicseréltem a HDD-t SSD-re. Előtte rákérdeztem szervíznél és azt mondták, ha semmi sem sérül meg a gépben a szerelés során, nem vész el a gari. De az egész gép szétszerelése esetén már ugrana a gari, elég bonyolult felépítésű. Itt egy videó a szétbontásáról: [link]

Új hozzászólás Aktív témák