Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidius

    tag

    válasz God_ot #6266 üzenetére

    Hát cakk az összes kis hülyeséggel vagy 40 kis biszbasz van feltelepítve gyárilag, mint pl.: Vaio Wallpapers (LOL?), illetve screensaver, VAIO Gate, és kiegészítői, stb stb, melyeknek most komolyan, mi értelme van? :D sőt mitöbb, csak lassítják a rendszert. Ha mindent szépen eltávolítanál és egy program eltávolítására 40-60 mp-et számolsz és úgy csinálod mint egy gép, akkor mondjuk megvagy 40 perc alatt, de sztem nem, mert le fogsz olyat is törölni, amit nem kéne, akkor azt vissza... Tehát akkor a gyári cumók felhúzása + törlések ~4 óra. Innentől kezdve törölgethetsz ha akarsz :) Tisztaság és rend a lelke mindennek. Törölt programok viszont szemetet hagynak hátra registryben és a lemezen is.

    Szakmailag azt tanácsolom, hogy aki átlagfelhasználó, az is próbálja meg tiszta rendszerrel, mert csak a márkaimázson ront ez a pl. szaggatásos mizéria is, miközben nagyon is jó konstrukciók ezek a gépek. Aki dolgozik, illetve ért a gépekhez, azoknak meg nem kell ecsetelnem a saját telepítés előnyeit.

    Szvsz a gyári partícióra/dvdre sincs szükség, csak egy MSDN-es telepítőre, de természetesen mindenki mentse ezeket, nehogy megbánja később.

    Sztem te is próbálj ki egy tiszta telepítést, óriási a különbség! ;)

Új hozzászólás Aktív témák