Hirdetés

  • Harold Halibut teszt

    gp Tíz éven át készült bábfilm elevenedik meg a képernyőkön – egy bábfilm, egy leegyszerűsített kalandjáték, és mindenek felett egy mese a boldogság kereséséről.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoka.

    tag

    Szevasztok!

    Erről a gépről miféle véleményetek van?: VPCSA3Q9E
    Már szemezgetek vele egy ideje, de élőben még nem volt hozzá szerencsém eddig. Milyen minőségi összerakás, főként mennyire melegszik úgy hogy eléggé lefedi a szellőzőt a fedél kinyitva. Képen még a vaio E sorozaténak a billentyűzetére hasonlít-e ezé is. Ez a valóságban is így van és ugyan olyanok +háttérvilágítás, vagy ez minőségibb lenne még annál is?

    spyduck

    Nagyon szó választás! :) szerintem erre ha vaio akk a C széria is megteszi, de itt tényleg attól függ inkább, h mi tetszik de az S talán jobban össze van rakva.
    Esetleg ha megvan tudnál róla pár sorban írni, hogy annyival is okosabb legyen eme társaság? :R
    Én elsősorban arra lennék kíváncsi így minőségileg, hogy ha az egyik sarka alá rakod a kezed, vagy kb. 1 centis tárgyat, akkor kisebb erővel le tudod-e nyomni a másik 3 sarkát az asztalra? Acernél ez könnyen megoldható ( TimeLineX 3820TG) barátom 15-ösénél (szintén ugyanez csak 15 colos verzió) majdnem az öklöm "aláfér" :Y elsőre kicsit durva volt és hát gondolom nem tesz neki jót és remélem, hogy ez csak itt van így :D
    Másik, hogy melegedést le tudnád tesztelni olyannal, ami mindenfélét leterhel ami a szellőzőrácsra vezeti a hőt, cpu gpu elsősorban. :R :R

    zoka.

Új hozzászólás Aktív témák