Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • k.

  őstag

  válasz Tyren #592 üzenetére

  Csepy:Azért a te géped kissé különc.Szerintem azt az Sz-eset párszor leejthették legalábbis én láttam párszor és nekem minőséginek tűnt.
  Tyren: (sorban reagálok arra amiket leirtál:) )
  A dvd irónál mi nem tűnik masszivnak(szerintem ugyan az van abba is mint az enyémben)?
  Legalábbis ahogy én használom nem éreztem sérülékenynek.Az aksimozgás ugylátszik vaios probléma mert az enyém is dettó ugyna ugy mozog.MA raymoundal találkoztam és belepróbáltuk az aksit.Na az ő gépében nem lötyögött sőt alig ment bele pedig belevaló darab.A bill hézag mondjuk engem azért zavar mert kissé allergiás vok arra hogy látom hogy alul koszos a bill.Szerintem terveztek 3 billt és azt rakosgatják mindegyikbe.Még az Ar szériának is hasonló a billje mint az N szériásnak.....
  Nekem meg a bal alsó sark mozog.Szerintem nem csavar hiányzik hanem van ott valami amire értelemszerüen nem lehet csavarozni.Mást nem nagyon tudok elképzelni.
  A professional vaio szériába hihetetlen de az én N szériás vaiom is ott van(pl mert csak a professionalnál változatban van vista business).Oké ez eredendően nem prof. széria de szerintem nem feltétlen az határozza meg hogy lötyög nemlötyög hogy hova tartozik.Pl a baromi drága AR széria nemlötyög meg atomstabil és még véletlenül sem a prof széria.(és amellett kinában készül)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák