Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsabee

    csendes tag

    Sziasztok!

    Vettem egy vpceb3s1e notit.A kérdésem az lenne,hogy normális dolog az,hogy bekapcsolástól megy a venti alapjáraton és le sem áll csak mikor kikapcsolom a gépet?
    Természetesen ha erősebben terhelem akkor magasabb fordulatra vált,de terhelés után mindig visszaáll alap fordulatra.
    A gyári win7 van rajta.Lelőttem pár programot pl sony gate,mcaffe,norton.
    Frissitve van rajta minden.Inditópultból pedig kiszedtem 1-2 dolgot.Majd kipróbáltam,hogy az összes progit kiveszem és így inditom,de a helyzet változatlan.
    Mértem hőmérsékletet és 35C körül van a proci,40 az alaplap és 30 a vinyó.Azért ennél az értéknél nem kellene folyamatosan mennie.Everest ír 59C-ot PCH-ra,de ez valami hülyeség lehet,mert mindig ennyit ír sosem változik(bekapcsolás után is és 8 óra használatnál is).
    Jah és most hallottam meg csak eddig elnyomta a venti nekem is cicereg scrollozásnál.Ez inkább itt a fórumon hallható gondolom amikor a képeket tölti be vagy nem tudom.Nem minden oldalnál csinálja.

    Az a gond bajban vagyok,mert ezt a gépet online rendeltem és ma vagyok a 8. napon amikor visszaküldhetem indoklás nélkül.De akkor is megvagyok lőve milyen gépet vegyek....De mivel folyamatosan használom nem akarok 1-2 hónap múlva szervízzel bajlódni.

    Feltettem képet a hőmérsékletről alap állapotban:

    [link]

    Thx

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák