Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yamshee

    tag

    Hosszabb gondolkodás után úgy döntöttem , hogy a gép fejlesztést már nem asztali gép szinten fogom folytatni , hanem veszek vmi normális notit.
    A nejemnek Asus-a van , a megbízhatóságával nincs semmi baj, de a felhasznált anyagok minőségével annál több problémánk akadt. A műanyag kopik és recseg, a kijelző lötyög , és csak 1,5 éves.
    Volt szerencsém megnézni a VAIO gépeket egy nagy áruházban és megtetszettek. A megbízhatósági ráták alapján is rá esett a választás, mert az ASUS-Toshiba-SONY hármasfogat az élen elég meggyőző.
    Nekem főleg munkához kell , de előny ha jó multimédiában és gyors is, az sem hátrány ha lehet rajta COD-ozni.
    Szomorúan látom kis hazánkban elég pici a választék és a termékeket a premium kategóriába sorolták és az áruk 20-30%-val magasabb mint a sógoroknál.
    Mit az ajánlatotok? Érdemes itthon megvenni vagy inkább egy shopból megrendelni a sógoroktól. A garanciát , hogy tudom intézni ilyenkor? etc Érvényes rá az eu garancia?
    Egyébként pont azok a notik tetszettek amiket itthon nem lehet kapni. :(
    VPCF11S1E/B , VPCEC1S1E/BJ , VPCEB1Z1E/B
    A VPCF11Z1E/BI most jelen pillanatban akciós a bécsi saturnokban , 1399 öjró. (Mondjuk nekem angol bill az elsődleges , a magyar nem hiányzik. Lehet angollal is kérni német nyelvterületről?)

    We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.

Új hozzászólás Aktív témák