Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabrikhu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Igyekeztem a flame-warból kihámozni a nekem fontos infokat, nem volt egyszerű.
    Laptopvásárlás előtt állok, a Sony VAIO-k mindig is tetszettek, de végül ez a statisztika győzött meg, illetve volt szerencsém nemrégiben kicsit közelebbről megismerkedni az FW51-el, ami első látásra szerelem lett.

    Időközben rejtélyes módon minden üzletből eltűnt a vas, vagy csak 'Rendelésre' kapható. Mint azt itt olvastam, talán a február végén esedékes modellfrissítés miatt lehet mindez, nem tudom.

    Ugyanakkor eléggé nyugtalanító, amit az FW-kről olvasni, különösen kgergo89 tapasztalatait, hiszen nekem is pontosan zenéléshez kellene, és ugye mivel a pixelhibát sem lehetséges ellenőrizni az üzletekben, gondolom az én külső hangkártyámat végképp nem tudnám tesztelni egy üzletben :o

    Megoldás lenne a netről rendelés, majd az elállási időn belül történő 0-24 nyüstölés, és ha valami nem ok, visszaküldés, de ez nem igazán megoldás a számomra.

    Ha esetleg itt van kgergo, hálás lennék, ha elmesélné, milyen hangkártyával/szoftverrel akadt problémája, hátha ugyanabban a cipőben készülök én is járni :)

    A nálam okosabb többieket kérdezném: az FW-széria tényleg ennyire felejtős? Ha igen, melyik másik csoport jobb ennél?

    Előre is köszi,
    fabrik

Új hozzászólás Aktív témák