Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • acélkemény

    tag

    válasz Csonta #2328 üzenetére

    Olvastam rola, megmondom oszinten, nem nagyon tapasztaltuk itt ezt. Neha van, hogy feljon egy kis hibauzi, hogy "Nem eredeti SONY akku, cserelje ki...stb" a Windows bugjabol kifolyolag, de ezt mar megmondom oszinten VISTA alatt is produkaltak, nekem Win7-es gep meg soha egyszer msem dobott ilyet ugyfelgepen, sot nem is hallottam meg rola eloben. Tehat azt kell mondjam, A SONY-knal ez a Win7 bug eddig nem nagyon jott elo, de ez ugye szoftveres cucc, azzal mi nem sokat tudunk kezdeni. Egy FSR (full system recovery) meg szokta oldani, csak mindenki tudja, hogy az maceras kicsit :)

    kgergo, sajnaljuk, hogy negativ elmenyeket szereztel a gepeddel, de az, hogy drivereket kell telepiteni, vadaszni, abban az esetben johet elo, ha olyan OS-t akartal ra telepiteni, ami nem hivatalos SONY OS volt. Mutass nekem egy gyartot, aki a nem hivatalosan tamogatott OS-hez onkent es dalolva ad mas OS-hez drivereket (kivetelt kepez az Upgrade termeszetesen, de ha ellatogatsz a SONY weboldalara, meglepo ujitasokkal fogsz talalkozni). Termeszetesen az, hogy sok hivasunk volt FW-ken, nem jelenti azt ,hogy minden FW meghal, csak a meghibasodas valoszinusege nagyobb. Egyebkent minden FW tulajt megnyugtatok, a hibak kezelhetok, mindenre meg van mar a megoldas. Nem egyszer cserelt mar ki a SONY gepet vadonatuj gepre, ha megsem tudtunk vlaamit megoldani. SONY tulajdonos eddigi palyafutasom alapjan nem nagyon maradt szarban (kiveve, ha o akart trukkozni, es a sajat OS telepitese BIZONY EZEN KATEGORIABA TARTOZIK!).

    Mi is volt a bajod az FW-del pontosan? Ugyfelszolgalatot felhivtad? Eset szam alapjan ra tudok neked keresni a dologra. Amennyiben nem jelentetted hivatalosan, az csak sajat szemelyes tapasztalatod, es nem tekintheto mervadonak. Mert ha mondjuk olyan volt a hiba, kaphattal volna mas tipusu SONY gepet helyette... de hat, ugye te gondolom ezt nem jelentetted le hivatalosan. Nem kell szeretni a SONY-t, de mas cegektol is mar partoltak el emberek:) Erdekes lenne, ha mindenkinek elsore minden megfelelne...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák