- MSI Z97/H97 (LGA1150) alaplapok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GoPro Topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Hozzászólok Aktív témák
-
hito
nagyúr
Fogalmam sincs, hogy hogyan de megoldódott a probléma köszönöm. Mindent felpakoltam (amire szükségem van) és nem akart működni. Erre a Vista letöltötte a szokásos 74db frissítését, telepítette és láss csodát, működnek a gombok. Hát már most előre rettegek a következő újratelepítéstől
A hsz-ed viszont elmentem, nagyon hasznos infókat tartalmaz, köszönöm.
Más: tegnap rendeltem Hong Kongból egy miniPCI-s HSDPA modemet. Igazából a benne lévő EDGE modemet szeretném kicserélni erre. Esetleg infója van valakinek, hogy a wwan modem az a PCI-re van csatlakoztatva, vagy oda valami más van téve? Ebbe a kis szarosba (szép fehér az egész) most nagyon beleszerelmesedtem, főleg a SIM-kártya hely tetszik az akksi alatt, aki mobilnetezik sokat annak ez nagyon hasznos. Szinte az egyetlen negatívumja a notinak, hogy a HD felbontású videókkal nem bírkózik meg a videokártya. Bár mondjuk úgyis csak trailereket néznék HD-ben...
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade Advanced (2018) - i7 / 16 / 512 / 1060 MaxQ / 144 Hz
- iPhone XR 64Gb Telenoros Fekete
- Dell Latitude 5490, 14'' FHD IPS, i5-8350U, 16GB, 512GB SSD, 6 hónap garancia
- Dell Latitude E5540 I5-4300u/15,6" FULL HD/8GB RAM/500GB HDD/Villágítós Magyar billentyűzet+TÁSKA
- GIGABYTE GV-N1050OC-2GD GeForce GTX 1050 2GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest