Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz FazekasLaci #1437 üzenetére

    köszi a válaszokat!
    igazából valóban, SR nincs itthon, de amúgy sem kellene magyar billentyűzet. már másfél éve megvagyok nélküle, tudok simán gépelni rajta :)

    memóriánál olyasmire gondoltam, hogy hallottam pár notiról (pl. HP), hogy csak valami saját jóváhagyott iszonyat drága modulokkal akart menni.
    optikai meghajtónál is tudom, hogy szabvány van, de például az egyik ismerősöm macbookja nagyjából minden második-harmadik lemezt képtelen beolvasni, ami elég ciki lenne.
    garanciát majd még átnézem, de valószínűleg nem EU-s környezetből lenne a gép, bár nem is usából, hanem valami HK vagy ilyesmi. bár még nem néztem utána pontosan mibe kerül ott. (a hivatalos honlap szerint az itteni gépeket az EU-n kívüli nagyobb piacokon, beleértve HK-ot is, szervizelik, gondolom akkor ez vica-versa működik talán)

    igazából egyelőre még nem akarom megvenni, csak gondoltam időnek előtte informálódnék a dologról. talán majd olyan nyár vége-ősz eleje felé lesz aktuális, bár akkor sem szükségszerű még. csak nagyon megtetszett ez a 13.3"-o künnyű és szép laptop :) csak kár, hogy nem lehet op-rendszer nélkül venni, úgyis linux menne rá...

Új hozzászólás Aktív témák