Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mandok

tag

válasz Joshi #30995 üzenetére

Köszi!

De ez mit jelent? Hisz mindenki azt tanácsolta, hogy egy 100Hz az nagyságrendekkel folyékonyabb képet fog produkálni, mint az 50Hz.
    Abszolút mindent kikapcsoltam, ezzel kezdtem.
    Talán a standard alap képbeállításokról kezdtem el saját kedvemre beállítani. Mindenden ki van kapcsolva, az összes digit. képjavító funkció, de hiába...

Ráadásul én esküdni mernék, hogy az oldalsó betekintési szög a KU6000-ben nagyságrendekkel jobb, mint a W807-ben. A Sonynál azért látszik, hogy fehéredik a kép, fakulnak a színek, a Samsung meg mintha IPS lenne, semmi invertálás.

Igazából talán még a képen szemet is hunynék, mert elfogadom, hogy egyik ilyen, másik olyan, tökéletesen egyforma képet úgysem lehet kihozni két különböző márkájú TV-nél, egyszerűen csak a Samsungot megszoktam és nekem az az etalon, ehhez próbálom állítani a Sony-t.

Csak rohadtul bosszant a kezelőfelület. Azt sem találom, hogy be lehet-e állítnai valahol, hogy minden forrás ugyanazt a képbeállításokat használja.
    Nem gond, ha nem, beállítanám én külön a HDMI-kehez, TV adáshoz és az USB-s külső HDD-s filmekhez is. Csak sajnos ha a Kodi játszik egy filmet, közben ha megnyomom a távon a menü gombot, hogy beléphessek a képbeállításokhoz, akkor máris kilép a filmlejátszásból, így állíthatom a nagy büdös fekete képernyő alapján a képet.

Ha a youtube-on nézek valamit, gyanús, hogy ott is tök alap standard kép fogad, mert csúszik rajta mindenki, mintha minden képjavító, mozgás-simító effekt be lenne kapcsolva. Na, most a youtube-on szintén nem tudok átlépni, hogy közben menjen az is és a képbeállítások menüpont is megjelenjen...

Ilyenek vannak, ami bosszant, de nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák