Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A HBM helyére HBF-et kínálna a SanDisk
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Samsunghoz viheti az új IO lapka gyártását az AMD
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
Cassi:
Ezeket ki lehet kapcsolni mind. Mellesleg egéren/billentyűzeten meg szinte minden máson is van memória ami megjegyzi a beállításokat. Minden játék launcherét be is lehet konfigolni úgy, hogy ne egyen sokat.[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
A hotfix az experience nem fog megjelenni? Mert ott még mindig azt állítja naprakész....
-
podtibi
senior tag
válasz
Renata2345 #34 üzenetére
Szerintem nem lesz baj, ha régebbi, ha új. Csak ne destop verziót szedj le.
-
Renata2345
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek...pár napja Wottal nem tudok játszani kidob ahogy belepek...Asus Rog GL553V laptopom van Nvida 1070 kartyaval...Másnak is van ilyen baja? Win 10 újra lett rá téve még mindig csinalja..elvileg ha ezt azvuj drivert letoltom nem lesz baj?
-
opr
nagyúr
Ez azert enyhen szolva nem ilyen trivialis, plane a modern architekturaknal.
P4 korszakban meg 100%-ig igazad lenne, ma mar ez ezer meg egy dologtol fugg, egy 10%-os terheles siman lehet, hogy nem csak hogy elhanyagolhato, hanem konkretan nem kimutathato mertekben noveli a fogyasztast, ha noveli egyaltalan. -
Én úgy vagyok vele, ha valami jól működik azon ne változtass.
-
podtibi
senior tag
válasz
Aprósólyom #21 üzenetére
Azzal is felmegy. Nvclean-al is felkerül. Tegnap próbálból újra raktam. Amúgy meg 517.48nál újabbat nem rakok fel. A következő már a 40es szériát segíti.
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
"nem is ertem, honnan jott ez a fogyasztas baromsag"
Valószínűleg onnan, hogy a terhelés következtében értelemszerűen a fogyasztás is megemelkedik (még ha elhanyagolható mértékben is).@Cassi #26
"egy hotfix driver majdnem 1 GB"
Nyilván mivel nem csak a javítást tartalmazza, hanem egy komplett új driver, csak gondolom amiatt írták hozzá a hotfix jelzőt, hogy ne hihesse senki hogy újdonság is van benne. -
Low Noise
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
Cassi
őstag
válasz
Busterftw #25 üzenetére
Felraktam, de azért a civilizáció hanyatlásának jele, hogy egy hotfix driver majdnem 1 GB.
Ilyenkor szembesül az ember azzal a pokoli levessel, ami egy Windows 11-ben rotyog. Ugyan nem használom az Edge-et, de az MS szívességből betölt 6 példányt abból is. GOG Galaxy: 6 különböző típusú háttérfolyamat. Steam sok példány, ASUS egérhez is egy rakás szerviz, az alaplap szutykai, stb. stb. Kész csoda, hogy ez a förtelem elindul egyáltalán.
AI-ról beszél az MS, de az alapszoftvere még kőkorszaki módon sem tud adaptálódni az igényekhez. Hányinger.
-
Predatorr
őstag
Nálam semmi probléma. igaz, nvslimmelta driver, és tiltott a netes kommunikáció.
-
laceszgamer
addikt
De jó, hogy nem dobtam fel, pedig pont lestem, hogy van MW2-höz is benn valami frissítés, de mivel nincs vele különösebb gond így nem nagyon akartam csak emiatt váltani, úgy néz ki akkor jól tettem.
-
opr
nagyúr
Hulyen van megfogalmazva a cikk. Fogyasztasban max akkor fogsz latni differenciat, ha amugy uresjaratban menne a cpu, es akkor is csak keveset, kb meresi hibahatar. A driver cpu-terhelese nott, nem is ertem, honnan jott ez a fogyasztas baromsag. Sajnos egyre tobbszor van nagyon pongyola, abszolut szakmaiatlan fogalmazas itt a PH!-n, ez is egy ekes peldaja ennek.
[ Szerkesztve ]
-
Változó, nem minden esetben és mindenkinél ragad bent. Nálam sincs jelen szerencsére játék után sem, elötte sem.
redditen egy srác azt fejtegeti hogy Micro frissitett valamit a Windowson, amire nem voltak felkészülve/ időben tájékoztatva a VGA gyártók. Fene tudja...[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
maradjunk annyiban mostanában mind2 bénázik
-
meteor
újonc
NvSlimmerrel megoldható hogy csak a driver települjön
-
szasanyi
félisten
Nemtom kiknél jelentkezett ez a túlfogyasztás, de nálam a műszer ugyanazokat az értékeket mutatja IDLE és LOAD is (a legfrissebb és az előző driverrel is).
-
C64
őstag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
Magát a szolgáltatást le lehet tiltani a services.msc nevű szolgáltatáskezelőben és nincs több probléma 😊
-
Lacccca87
addikt
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
Ember ez itt is meg a hasonlo az amd temak alatt is full felesleg. Engedjuk mar el. Ha az NV s brigad buta es nyomja akkor rajuk kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
ergoGnomik
tag
Dehát, dehát az AMD sz.r, nem tud drájvert írni, bezzeg az NV!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Aprósólyom #3 üzenetére
Elvileg akkor is, az Nvidia Container ha jol tudom a driverrel is telepul.
-
Aprósólyom
addikt
Ez akkor is igaz, ha nem teszem fel az Geforce Experience nevű kémprogramot és csak drivert installálok?
-
Mustaros
aktív tag
Nálam annyira jó volt ez az új drájver, hogy bootolás után 10 percig nincs kép
Lehetséges azért, mert egy régi kártyát hajtok (1070), de eddig ilyen nem volt.
-
telemetriás k*csögséget nem lehet letiltani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mármint CPU-időből: egyes esetekben akár 10% feletti terhelést is produkálhat az 531.18-as verzió.