Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
aliasHydrO
üzenetére
Az MSI lap antituning - legalábbis ez -, asrock már jobb, én most vettem biostar gf6100-m9-et..nagyon frankó lap

-
Soma01
veterán
Elírtam a proci feszt az biztos. 1,28 a fesz és auto-n van
A PCI-E van fixálva 100-on. Ezzel a PCI is fixálva van 33on? Arra nem láttam beállítást.
A kérdés! Hogyan tovább? Meddig mehetek el a feszültségekkel? Kell e emelni a memória feszültségét? Vagy csak az számít, hogy mennyin megy? Az, hogy mekkora FSB, az nem? Ott nincs szorzó? Nekem nem olyanok vannak a memóriánál, hogy 1:1 és társai. Hanem 400/533/667/800. Ezek mit állítanak?
Eddig semmi melegedést nem tapasztaltam a procin. A memóriát nem tudom, arra hogyan vigyázzak? -
shuttle
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
''Ezúttal néhány játékban is mértünk, csakis azért, hogy hozzávetőlegesen be tudjuk lőni az X2 3800+ teljesítményét az egymagos alkalmazások esetében, bár ez az órajelekből is könnyedén kikövetkeztethető. A képlet egyszerű, processzorunk magjai egyenként 2 GHz-en járnak és 512 kB L2 cache-t tartalmaznak. Ha figyelembe vesszük, hogy napjaink játékai egyelőre csak egy magot használnak ki, akkor ez a processzor ekvivalens egy Athlon 64 3200+-szal. És ezt mutatják a játékok is, az X2 3800+ egy Athlon 64 3200+ szintjét üti meg.''

-
VaniliásRönk
nagyúr
Hát ez így nem egészen igaz. Több vagy SMP-re optimalizált program futtatása esetén egy rommá húzott SanDiego sem versenyképes, viszont ha csak egy singlecore-ra optimalizált program fut, akkor a 3200+-ra sem tud ráverni szinte semmit az X2 3800+, ezért nem törik össze magukat a gamerek az X2-re/C2D-ra váltás miatt, a játékok közül még csak pár támogatja a dualcore-t, de azok is max. +10%-ot gyorsulnak, ami gyakorlatilag semmi.
-
shuttle
tag
Hi !
olvasgatva az utolsó 20 hsz -t ( visszább nem is olvastam ) nem érdemes váltanom S939-ről AM2-re .
az van , hogy gondoltam veszek ( cserélek mind1 ) egy Asus M2N-SLI Deluxe egy Athlon X2 3800+ S940 AM2 proci társaságában 1 GB 667 Mhz ddr 2 memóval.
Szerintetek a jelelegi lapba építsek inkább egy 3700+ san diegot
hasonló sebességet érek el ?
vagy inkább még ''most'' nem érdemes ? -
-
Zoli329
addikt
válasz
aliasHydrO
üzenetére
Egyszerubb lappal nem lehet maximumot kihozni a procibol. Szerintem az alaplapon nem szabad sporolni, ha nem akarsz magadnak sok fejfajast...
-
éN79
addikt
válasz
aliasHydrO
üzenetére
Nézd meg Herr Z aláírását! Nagy jó potenciál van a 3700-es SD-ben. Alaplaptól és ramtól is függ természetesen, de maga ez a proci általában nagyon jó tuning szempontjából.
-
éN79
addikt
''mennyivel gyorsabb....hát ha 800-at tudó ramot teszel a am2-mellé akkor is gyorsabb''
Hogy is mondjam. Biztos, hogy a szintetikus tesztek ki tudnak mutatni különbséget az S939 javára, de úgy általánosságban, azaz a hétköznapokban nem mérvadó egyáltalán a különbség szvsz., azaz annyira nem markáns, hogy én speciel észre se vettem. -
aliasHydrO
csendes tag
jolvan
akkkor veszek egy s939es 3700+ ot
az menyire lehet tuningolni? vagy az alaplaptól függ? -
HERR Z
veterán
válasz
aliasHydrO
üzenetére
nem, S939-be a kétmagos procik már elég ritkák, meg már egy s939-es procit se gyártanak tudtommal...........
ram az lesz.....
mennyivel gyorsabb....hát ha 800-at tudó ramot teszel a am2-mellé akkor is gyorsabb -
aliasHydrO
csendes tag
ha most veszek egy 939es procit és ha fejleszteni akarom pl rakok bele ram-
ot de addigra már nem lehet venni ddr1-et már? mennyivel gyorsabb? észrevehetően?
és a ddr2 az nem számit a sebeségnek?
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
aliasHydrO
üzenetére
a S939 gyorsabb, az Am2 fejleszthetőbb(occsó X2)
-
aliasHydrO
csendes tag
hy!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 939es athlon 64 3200+ DDR ramokkal vagy a AM2-es athlon 64 3000+ DDR2 rammal a jobb?

-
Soma01
veterán
Ja, és a PCI fixálva van 100-ra.
Megy a gép egyelőre 230 FSB-vel. Amúgy a mem is 1.95 voltot kap.Vagy így nem kell neki több? -
Eugene Roe
őstag
[link]
sorry a sazr minosegert, de eltunt a photoshop es szarakodik a kepfeltoltes...
-
Soma01
veterán
Ha valaki tud, segíthetne a továbbiakban.
Most ott járok, hogy:
Alap/most
FSB: 200/220 (2000/2200 Mhz)
CPU fesz.: auto/1.95V
HT szorzó: 5/4 (1000/880Mhz)
Ram: 800/734 Mhz (DDR2 800-as ramok vannak)
Ram fesz.: auto/1 értékkel megemelve
230-as FSB-t megpróbálom, ezekkel a beállításokkal.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
icipicit bugos az everest, a copy hogy a szarba lehet magasabb, mint a read és a write...
-
Eugene Roe
őstag
![[kép] [kép]](http://www.gdaniel070.atw.hu/eugenax/FSB225.jpg)
Itt van egy kis AM2 kedvcsináló, bár nem tudom mennyire jó ez az eredmény ??!!
Jah 3800+ -os Single Core és Geil Value 2*1Gb Mhz a képen
amit tudni kell, hogy 1,9V!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Soma01
veterán
Meg is néztem és tényleg lett minden!

Már csak az a kérdés, hogy mit állítsak és hová? Mire kell figyelni, mi befolyásol mit? Minek mi a max? -
HERR Z
veterán
nyomj egy ctrl+f1-et bios főmenüben és hoppá már tudsz is majd HT szorzót állítani
volt dolgom már olyan lappal, pont ugyanannyit tudott benne a proci mitn egy tuningosabbnak hitt abit kn9-ben
Szóval HT-t vedd vissza, ramot ha kell oszd vissza, és procinak adj feszt, és told fel az FSB-t -
Soma01
veterán
Most csak az fsb-t raktam 210-re és a pci-t 100-ra fixáltam.
A TH felment 1050-ra, a mem meg 420-ra.
Mit próbáljak állítani? A HT feszültségét lehet százalékosan emelni. Eddig még semmit nem emeltem, a memóriát sem, procit sem.
Meg tudod nézni a manual-ban milyen lehetőségek vannak nekem? Nem nagyok tudom, inkább csak voltot lehet emelni.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
A HT szorzót elvileg vissza kéne venned 4X-ra (FSB 250-ig, a felett 3X-re).
Az integrált lapok nem éppen a tuning melegágyai, de persze ettől még próbálkozatsz.
Valószínüleg a ramodat is vissz kell osztani 800->667 ha emeled az ''FSB''-t, illetve ha 1T-n volt eddig a Command Rate értéke, azt is elképzelhetően 2T-re kell raknod.
Proci feszt emelhetsz természetesen (1.4-1.45 kezdésnek), de sajnos nem hiszem, hogy az lesz a visszatartó erő. Ram feszt is 1.9V körülire beállíthatod. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Szeretném én is húzni kicsit az X2 3800+-ost.
Ilyen alaplapom van: GA-M55plus-S3G [link]
Tudom, hogy nem egy igazi tuningos lap, de valamit csak ki lehet vele hozni. Elvileg a HT-t nem lehet állítani, de szerintem nem is kell, mert azt tartja úgyis... vagy nem?
Régen foglalkoztam már ilyesmivel. Nem tudom így a DDR2 és a HT világában mire kell figyelni, mit kell változtatni. 800-as memóriáim vannak duálban.
Emeljem az fsb-t és adjak egy kis feszt a procinak ennyi? Vagy mire figyeljek még?
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Azért 2850-en nem stabil ám teljesen
Úgy 2620 körül használom a mindennapokban, mert így még nem kell visszaosztanom a ramokat. Menne 2800-on is stabilan visszaosztva de az úgy nem éri meg. És nem minden a cpu mhz. -
Zoli329
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Persze. Mi kell még hozzá főnök?

-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Hidd el ez lesz a probléma

-
Salvador20
őstag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
huh,na ez az amit az előbb sajtoltam, hogy nem értek a ramokhoz, de mind1, fáradt is vok már szöszmötölni vele, majd holnap megnézem jobban....
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nem jobb, oszd vissza a ramot (állítsd DDR 667re) és menni fog a tuning

-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
vagy inkább ne is bűvészkedjek kingmaxal?
Kinéztem egy másik ramot, de ez csak 667 mhz
KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz KIT
Ez jobb a kingmaxnál? -
Salvador20
őstag
Hello!
Egy olyan gondal fordulok hozzátok, hogy van egy procim(4200+ doboz nélkül vettem hozzá van a zalmanom) + hozzá egy crosshairom, ami nagyon sok tuning lehetőséget megenged.
Megpróbáltam állítgatni a feszkót,meg egyebet a prociba, de a max 2500mhz volt efölött már instabil volt a rendsze, játék közben újraindult.
És ez azért elég zavaró pláne,hogy most nézem az előttem szólónak 3800-assal sikerült talán 2850-et is kihoznia.
Ajánlották, hogy a memória időzítéseken állítsak, de az az igazság, hogy nem igazán értem én ezt az időzítéses dolgot. Valaki el tudná nekem mondani röviden, hogy mik ezek az 5-5-5-15 stb meg hasonló számok és hogyan kell tuninghoz optimalizálni? Van Kingmax-al halott a dolog? -
Chaser
legenda
Nem feltétlen kell külső vga, ebben a lapban van integrált.-ráérsz fél év múlva is külsőre cserélni, az int is elég jó, full dx9 gf6100, volt egy pár ilyenem-.de tuningra felejtős lap..max 25%ot tud sw-esen. Ha meg csak letöltögetés, filmnézés a főprofil, teljesen felesleges 1 giga ram, 512 bőven elég. Ha meg játékra akarod, vegyél tuningosabb lapot..pl biostar, asrock..pénzügyileg ezek sem drágábbak. És ne felejtsd el a tápot sem, egy jó minőségű táp használtan is 5któl kezdődik..azon nem érdemes spórolni.
-
rob210
nagyúr
Aki szeretne jönni az kattintson az aláírásomban szereplő linkre.
-
vibrocil
csendes tag
Ha tudtok valami jó am2-es hűtőfajtát akkor ajánljatok légyszi!
-
vibrocil
csendes tag
Abban kérném a segítségeteket,hogy melyik am2-es procin lehet szorzót állítani,és arra is kiváncsi lennék hogy melyik széria bír jó tuningpotenciállal!3600+ 3800+ 4000+ melyik éri meg jobban tuning szempontjából?
Köszi a segítséget
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Szerintetek inkább alacsony vagy a magasabb órajelű procikat érdemes választani, ha közepes szinten (only léghűtés) húzni szeretném. Úgy értem régen voltak magasabb órajelű cpu-k alacsonyabbnak tokozva, amit ebből kifolyólag persze igen jól lehetett tuningolni. Egyébként sAM2-ről lenne szó. Esetleg tudtok valami jól húzható sorozat szériaszámáról? -
Alpachino
veterán
Én is konfigváltás előtt állok , melynek nagy része összeállt ( ill.tervbevéve ) A CPU egy 3500+ AM2 lenne 1GB 667 Hinyx társaságában. Az alaplapnál viszont a topic olvasgatása után elbizonytalanodtam, már amit az ASUS-ról olvastam. Ugyanis én az
ASUS M2N-MX AM2 NVIDIA M.ATX lapiát néztem ki, 16200 k-ért.
Nektek eről a lapról mi a véleményetek ? -
zolynet
veterán
nagyon nem bojgatnám az Msi-nek azt a fajta nyákját, ismerősöm is vett, tudta/tudtuk h nem lehet nagyon tuningolni, stabilnak stabil volt....aztán mégiscsak akart tuningolni és egy asusra visszacseréltette...Zoli329 által ajánlott asus jó választás lehet
ha nem akarsz tuningolni annak ellenére megveheted, de ha igen akkor nagyon felejtős
[Szerkesztve] -
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
memória nagyon kevesen megy, ha a szorzót visszaveszed 11re és úgy játszol az fsb-vel akkor nagyobb memória órajelet kapsz, ha jól tudom. Feszt meg akkor adj neki, ha már 667 fölött van.
-
Petiapó
tag
Vmi ilyesmire gondoltam én is...
A régi is megmarad, mert 3an vagyunk rá, így beáldozom ami most van (persze ezt is sajátból vettem, de így legalább nem nyúlkál bele más az új gépbe). Nos talán ez az utóbbi ok amiért újat akarok venni. Egy kicsit zavaró mikor neked kell odakéreckedni a saját gépedhez. Persze akkor is vmi ''hülyeség'' miatt.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
ASUS M2NPV-MX Socket AM2 mATX - 20ezer
AMD Semptron 3000+ - 15ezer
667mhz-es ddr2es memória - 11ezer
Összesen: 46ezer ft.
Ha lesz még kis pénzed, majd dobsz a gépbe még egy 512es ramot és lesz 1 giga dual-channel-be, ami elégséges.
Az alaplapon van integrált vga, amivel lehet játszogatni a régebbi játékokat. Ha majd lesz pénzed, vehetsz a gépbe vmilyen ütősebb videókarit.
Feltételezem a régi konfigot eladod, amiből folyik be némi pénz ezekre...
Jobbat hirtelen nem tudok. -
Zoli329
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A ramnak minek adtál + feszt? Hiszen még 667-en sem megy, felesleges. Inkább az időzítéseken próbálj szűkíteni valahogy... 1.5V kell 2600hoz? Kevesebb nem elég? Ill feljebb nem megy? Nehogy megsüsd...
-
Petiapó
tag
Sajnos amitől tartottam...
Kosarának jelenlegi tartalma:
Megnevezés: AMD Sempron 2800+ AM2 BOX
Egységár: 13.920 Ft (11.600 Ft)
Rendelt darabszám: 1
Összesen: 13.920 Ft (11.600 Ft)
Megnevezés: MSI K9NGM-L
Egységár: 16.200 Ft (13.500 Ft)
Rendelt darabszám: 1
Összesen: 16.200 Ft (13.500 Ft)
Megnevezés: SAMSUNG 512Mb DDR2 667Mhz
Egységár: 11.760 Ft (9.800 Ft)
Rendelt darabszám: 2
Összesen: 23.520 Ft (19.600 Ft)
FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 53.640 Ft
(max. 5k-val lehet drágább bármely boltnál)
...és akkor még kell egy PCI-E VGA
Akkor maradok az eredeti tervnél, feloldom a szorzót, kicsit húzok még a procin és várok...
Igazság szerint filmnézés, ''szöveg''-elés, letöltés a főprofil.
(bár lehet, ha vinné a jobbakat akkor játszanék is
)
Köszi a segítséget! -
rollins
őstag
a gépcsere az általában mindenkit érdekel, bár nem ide tartozik ez a téma

50k-ból a lap, a64 proc mellett meg tényleg csak 512 mb ramra futja ahogy nézem
esteleg ha 20 -ért tudsz szerezni pl. 2db 512mb Samsung 667-est, egy Asrock am2 matx lapot (15), és akkor már csak valamilyen am2 -es Sempron-ra maradna pénz vagy ha találnál olcsó A64 -et (legkisebb A64 3000+)
[Szerkesztve] -
-
Petiapó
tag
Hi!
A topic eredeti témája miatt fordultam ide!
Az alant látható konfig régi, bár megelégedett tulajdonosa vagyok!
MSI KT4 ultra, AMD Ath.XP 1800+, 512 DDR(400Mhz), GeForce3 Ti200 v. ATI 9550(mikor melyik működik
), 120GB Maxtor
Jelenleg 148-as FSB mellett stabil 1702-es órajelen van kb 1,5 éve.
Gondoltam váltok egy konfigot. Igaz egy kicsit könnyelműen hangzik tőlem mivel nem vagyok vagyonos ember. De mégis mit ajánlanátok.
AM2 v. s939? (de tudom ez csak VGA és/vagy még RAM váltással is jár)
Esetleg oldjam fel a szorzólock-ot és nyomjam feljebb aztán várjak vmi újításra amitől majd esnek az árak?
(megjegyzem nem teljesítmény-orientált vagyok, tehát egy mai középkategória érdekelne, nem erőmű kategóriában)
Előre is köszi! -
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
cpu-z hülyeséget mutat, ahogy elöttem szóló irta, biosba nézd meg a hardware monitor alatt
-
Zoli329
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
1.31V? Nézd meg a biosban a hardware monitort, mennyit kap ténylegesen a proci. 1.3V kicsit kevéske lehet 2.6ghz-hez
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
memória mennyin megy, cpu-z be tudod megnézni?
-
Ace Ventura
addikt
A hardver monitor szerint 1.4125-öt kap a proci.
Feltettem 1.4500-re és az fsb-t is 220-ra de nem nagyon mükszik, nem bootol be.
az fsb kevés vagy a fesz?Melyiket vegyem le, ill fel?
A CPUZ szerint 1.310 V-ot kap a proci.
Most megyik az igaz?
Ja, és mem fesz 1.95-ön van.
[Szerkesztve] -
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
következő menüpont alatt van egy olyna ohgy hardware monitor, ott nézd meg a vcore feszt, és aszerint emelj rá 0,125V-onként lehet, a mem feszt meg felrkahatod 1.95-re annyi a max ezen a lapon sajna
-
Ace Ventura
addikt
Most látom, hogy a feszek mindenhol autora vannak állitva.
Honnan tudjam, mit lőjek be elsőnek? -
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
lényegében ennyi, persze feszemeléssel óvatosan, ha már nem stabil fsb emeléssel akkor adj neki egy kis feszt, memóriáknak is
-
frizso
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Leegyszerűsítve igen!
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
ne az fsb-t ne tedd fel 333-ra, az kicsit sok lenne neki, van egy fsb/memory ratio(nembiztos hogy igy hívják) és a proci órajeléből lehet kiszámolni a memória órajelét. a bus speed az fsb, ha összeszorzod az fsbt meg a szorzót megkapod az órajelet.Tuningnál fsb-t kell emelned és vele párhuzamosna ha kell akkor a feszt is, ezzel emelkedik a memória órajele is. Sztem a szorzót nemtudod feljebb tenni, mert én se tudom ennél a lapnál. Jah és emelni kell a memória feszt is, ennél a lapnál sajna max az 1.95V. én a 667-es samsung ramokkal 1.95V-on egészen 770-ig tudtam elmenni, tovább még nem sikerült.
-
JoHnni
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
nekem vmi nem stimmel, egy 3800+ os procinak nem 2000-en kéne mennie, nekem ugyanilyen konfigom van mint neked, csak a proci nekem 3500+ és gyárilag meg 2200-on, a memóriák mennyin mennek neked? egyébként a lappal jól lehet tuningoldni, advanced menüpont alatt van egy olyan hogy jumperfree configuration, ott lehet állítani az fsb-t szorzót, feszt. Nemlehet feltetttél vmi asus féle optimalizáló progit? és leszabályoz??
-
frizso
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A memód 667-es!
Akkor nyugodtan tudod az FSB-t állítani szépen egészen 333-ig!
Ez lenne a memó optimális kihasználtsága!
A szorzót nem is kell elöször piszkálni, csak az FSB-t kezd el felfele állítani!
Kezdetben 10-es ugrásokkal, és alap feszültségen, ha jól tudom 1,35volt a CPU-d alap fesze.
A fesz állítás csak a következő lépés lecc miután megtaláltad a max FSB-beállítást alap fesznél! PL: 220*10=2200 Valószínű 10%-os húzást simán bír alap fesznél, de ez lehet akár 50% is!
Belépsz a biosba ott megkeresed a CPU beállításokat, ez eddig még menne? -
frizso
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ha a Bios nem megy, akkor nem lecc könnyű dolgunk

Na először is, a konfig alkalmas a tuningra, bár az alaplapod nem nagyon tudom mennyire tuning barát, de az gyorsan kiderül?!
Mennyin megy a procid most és milyen beállítások mellett?
CPU speed? CPU FSB? CPU szorzó?
A kezdölökést meg tudom adni, de a többit már neked kell majd kitapasztalnod!
-
frizso
senior tag
Ace Ventura Ezt a linket nézegesd:[link]

Itt minden le van írva, csak ültesd át a Te konfigodra!
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Az alaplapod BIOS-át mennyire vágod?
-
frizso
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Milyen a proci hűtésed?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kezdő tuningoló lennék, és szeretném a procit egy kicsit feljebb tornászni.
Az a baj, hogy azt se vágom, hogyan álljak neki?Mit kell állitanom, és mennyire.
Konfigom, az adataimnál.
Részletes segitségnyujtást kérnék please.
-
frizso
senior tag
-
rob210
nagyúr
Igen asust vennék a c2d-hez.
Volt és nem véletlen cseréltem le.
Ott is tele van a lap biosa bugal.
Sajnos aki tapasztalta beláttja mostanra az ASUS nem tud biost írni.
EZ TÉNY ÉS AKI EZT NEM HIZSI VEGYEN ASUST ÉS HASZNÁLJA SOKÁIG.
Nekem meg jó lesz ez a szar DS4 es gigabyte lap amivel stabil az 520-as FSB.
Maradjunk annyiban én nem szidom az ASUST, de nem is ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

jó lesz nekem egyenlőre egy ijen alaplap. de ha már azt mondod jobb kéne akkor ezek közűl meik a jobb? : MSI K8NGM2-L vagy a asrock 939NF6G-VSTA ugye a chip ek ugyan azok de mégis??
+valami egyszerübb alaplapot asrock vagy vmi hasonló nincsen sok pénzem...
de akkor legalább már vmi jó procit veszek bele abban nem kell spórolni
ot de addigra már nem lehet venni ddr1-et már? mennyivel gyorsabb? észrevehetően?