Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Hmmm, bele-bele olvastam a topikba, de sok helyen ''szíven ütött'' amit írtál.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a régi ''levetett'' gépeimet az ismerőseim körében (gyakorlatilag család) viszontláthatom rendszeres időközönként.
És mit ne mondjak, mind a mai napig tökéletesen működik az első komoly Athlon XP 2000+-os gép teljesen normális teljesítménnyel. Míg a 3000+-os S754-es másfél-két éves gépem egy másik helyen mindíg megdöbbent, milyen gyors műveletvégrehajtásokra képes OS alatt, és játékok esetén se a legrosszabb alternatíva.
Szóval én nemrégiben cseréltem le a 3800+ X2-t egy 4800+ X2-re kb. fél év után, (ez kizárólag a kedvező árnak volt köszönhető), de iszonyat teljesítménybumm bizony nem történt (nem mintha erre számítottam volna ...)
A jónak mondható és gondosan kiépített S939 rendszeremet AM2-re váltani badarság lett volna a részemről, úgyhogy egyenlőre maradok az elavulandó rendszerem mellett.
Mart az újabb processzorok megjelenésekor meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest