Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
olyan am2 lap kell amelyen optikai kimenet van tudtok olyat?
-
de hogy viszi lejjebb??
nekem ugye 2800mhz mellett, ddr2/804/cl4/2T mellett minimálisan jobb az eredményem ... ha neki 2900/cl3/1T mellett ennyi, akkor szvsz ez azt jelenti, h ramsávszélfüggő a super_pi ... ! éshát 670mhz ddr1től elég világrekorder!!! grat rob210 !!
nagyon jo procit is sikerült látom kifogni 
-
http://060907/am2_939_Metabench098_2900Mhzk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez a link mitől lenne jó ??? -
ok, winrar 3.60 már megadta az elvárt 668as eredményt

-
Zoli329: érdekes... ramsávszélem nagyobb, latency-m (80ns) jobb, fsb, orajel magasabb, a winrar eredményeim mégis rosszabbak

melyik winrar-t hazsnáltad? én 3.51et néztem, de ugy tudtam nem ezen mulik
-
rob210
nagyúr
Zoli329.......
Akkor a tesztek? -
ttt1
őstag
[link] Ezt mente 500-as ddr1
-
Zoli329
addikt
Hova lettek a képeim? -
Zoli329
addikt
Winrar teszt alapon:
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060906/winrarteszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Zoli329
addikt
Winrar teszt, minden alapon, semmi húzás:
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060906/winrar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
hol?
-
nem lehetne h ''free''/trial cuccokkal teszteljetek? fene sem akar lewarezolni sandrát, ráadásul a legfontosabat, latency-t ez nem is mér, a sávszél önmagában SEMMIT sem jelent AMD alatt ugyebár ...
belinkeltem két everestet, nem akartok azzal betenni inkább eredményeket? meg mondjuk lehet winrar, az van mindenkinek otthon, esetleg superPI ... -
Chaser
legenda
Thx
A BF2 meg megy a mostani gépemen mx440 kártyán
ha hiszed ha nem
Eljöhetsz megnézni ha gondolod
Lehet nem full grafikán mert, de 1024-ben szaggatás nélkül és szép volt. Azért meg hogy minden árnyék meg effekt fullosan menjen nem adok ki +30 ezret
Mostmár nagyjából képben vagyok mi a 939 és am2 között a különbség. Tuningolni igazából nem akarom, utánaolvastam ezeket nem is nagyon lehet, mármint a 3200+-t. A lényeg: AMD rlz 
-
ttt1
őstag
Sandra 2007 sp1
5924 int buf,5993 float damok 490-en..
[Szerkesztve] -
nincs a VIA-val semmi gond, ha tuningolni sem akar chaser, akkor pedig főleg megveheti!
chaser: a kérdés: el akarod e adni a ddr memoidat? ha igen, akkor AM2, az a jövő, később abba olcsóbb lesz kétmagos, mert ugye abszolut az az irány ...
ha pedig most ramot is veszel, a ddr2 abban is olcsóbb már!
amugy, nézhatsz ULI/nVIDIA 1967es alaplapot is, azok is olcsók! pl. [link] MSI K9NU Neo-V
viszont, 1280x1024ben játszani nem nagyn lehet alap vga-val, max low-on ... és szvsz elirtad, mert a bf2 nem megy mx440 kártyán ;) sm2.0 alap neki ...
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Én holnap fogok írni teszteredményeket de az még korlátolt lesz mert azt hiszem a tápom cserére szorul és az bizony péntek előtt nem lesz kicserélve :/ Amit tudok, beírok. Progikról meg írok
Várom az eredményeid alapon is és húzva is, mindkettő érdekel gondolom mindenkit -
rob210
nagyúr
NA akkor csinálunk egy gyors tesztet mindenki kedvéért?
Mert ilyen elképzeléseim lennének , hogy everest tetszteredmények, aztán cpu- z képek, super pi eredmények, cinebench 2003, metabench,
HA valamelyik progi nincs meg szólj átküldöm ez nem lehet akadály
Holnap sajna egész nap dolgozom tehát csütörtök lesz a nagy teszt napja ha te is ráérsz akkor
illetve te most is megcsinálhatod, csak nekem ahhoz ma már nincs kanalam
-
Zoli329
addikt
Jelen

-
rob210
nagyúr
Na szóval egy két dolog amiben érdeklődnék.
Az összehasonlítás kedvéért jó lenne egy olyan emberke akinek 3800+-os X2-ese van csak AM2-es változatban.Akkor vele igazán jó összehasonlító tesztet hozhatnánk itt össze.
Tehát ha valakinek van ilyen platformja az jelentkezzen és akkor azonos teszteket futtatunk le és belinkeljük ide.
Így mindenki láthatja majd az eredményeket és eldöntheti számára mik a fontosabbak.
-
AtHoS
nagyúr
''külömbségét''
Meg kellene már tanulni, hogy n-el kell írni!
Amúgy bocs, hogy nem témába vágót mertem írni ebbe Topicba
Még jó, hogy szólásszabadság van!!!!!!! Van????????
Szerk.: Javaslom egy ''AM2-es procik klubja'' nevű kiemelt topic nyitását, így talán az AM2-es alapdolgokról ott lehetne értekezni és nem ebben a fél AM2-es topicban.
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Hölgyek urak szeretném veletek tudatni. Mivel szinte csak a hozzászólók 5-10%-a foglalkozik a témával, hogy a topikot erősen le fogom redukáltatni.
Amennyiben a nem ide tartozó hozászólások kivetetése sem fog segíteni.
Abban az esetben pedig záratni fogom a topikot.
Ezúton kérnék meg mindenkit ismét, hogy legyetek szívesek a megfelelő topicban feltenni a megfelelő kérdést.
Ez a topik az AMD socket 939 és socket AM2 es alaplapok, processzorok és a hozzá tartozó ddr<------->ddr2 ramok külömbségét szeretné taglalni.
Amennyiben hozzászólásod nem ilyen jellegű kérlek keresd fel a megfelelő topikot.
Köszönettel a topiknyitó
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Most 2200+sempronom van, 64 megás mx 440nel..512 mb rammal. A BF2 gond nélkül ment 1024-ben. egyedüli game ami kifogott rajta a medal of honour legújabb része volt..ott néha beszaggatott. Ezelőtt 2000+ athlon xpm volt,256 mb rammal, azzal meg 32 megás vidkarival toltam a gameket
Nem mondom néha kevés volt, de a legtöbb ment.Az via chipsetes volt, a mostani nforce..gondom egyikkel se volt/nincs..atomstabil mind2. Én is az am2 felé hajlok, de a lap amit írtam mellé viás, nforceos 18tól kezdődik kb. 1280 meg azért kell mert 19es lcd moncsit akarok, az meg ugye úgy szép ha 1280-ban van
Igazából nem vagyok hardcore gamer
Néha-néha téli unalmas estéken valami gamet azért nyüszögetnék
Azért nem akarok drágább vidkarit venni mert nem használnám ki
De a proci árak nagyon lementek, a mostani gépen lassan 2 éves lesz..ezért cserélném le..ha mákom van még jó áron el tudom adni, teszek hozzá kis zsetont és lesz egy amd64-em 
-
Chaser
legenda
válasz
h_143570
üzenetére
Köszönöm a válaszokat

Athlon64 3000 Box 512KB AM2
1800MHz, L2 cache : 512kb 1 év 17 470 Ft
MSI K9VGM-V ViaK8M890 SAM2 mATX 3 év 13 550 Ft.
vagy
Athlon64 3000 Box 512KB Socket939
1800MHz, L2 cache : 512kb 1 év 17 020 Ft.
ASUS A8V-VM Socket 939 mATX 3 év 12 420 Ft. vagy
Gigabyte K8N51GMF-9 RH Socket939 mATX 3 év 15 590 Ft.
939 és am2 proci közötti ár elenyésző, lap is van olcsón mind a kettőhöz. Feature alatt gondolom sata-t, raid-et, lant..stbstb érted..mindegyik lapon van, talán a fő különbségek hogy FireWire és 8 csatis hangkari nincs mindegyiken.Vidkari is van integrálva, azt egyenlőre nem akarok venni.
Igazából inkább am2-t vennék..az azért csak újabb..ha meg ddr2 ram megy bele az jó. Azon mit értesz hogy nem akármilyen ddr2 ram megy bele?
És igazából ált. célra lesz használva..net..irodai progik..kódolás/dekódolás..csakhát jön a tél, aztán néha játszanék is valszeg
Most is amd-m van, igaz csak egy kis sempron, de elégedett vagyok vele
Vidkarira sem igazán akarok majd 15k-nál többet kiadni. 1280-ban elmegyegessenek a játékok csak ennyi a lényeg. Jah és 2*512 ramot szeretnék belerakni, láttam hogy az am2 dualban is kezeli. Szóval szted 939 vagy am2? 1-2 évig nem akarok gépet venni, azért vacillálok ennyit
És sorry hogy az előbb nem off_topicoltam..most megteszem 
-
Zoli329
addikt
Nem kellett emelnem semmilyen feszt. De fesz emelés se segített semmit hogy feljebb érjek 2.6-on. Ht-visszaosztva meg memó is levéve (ez utóbbi nem is szükséges mint kiderült). Hőmérséklet pl sandra alapján. Ezt a progit nem ism. de megnézem

Egyébként visszavettem alapra a cpu-t mert bőven elég (sőt) a 7900gt-hez. -
Zoli329
addikt
Másik sandra memtest:
[link]
Ezek jó eredmények? Végülis CL5-ös 667esnek hirdetve 800-on vígan megy CL4-el némi fesz emeléssel persze. Jó vétel volt de gyanítom ha megjön a párja az már nem lesz ennyire jó
-
zoli: feszt kellett emelned a tuninghoz? amugy szvsz 2.6-al bárki kiegyezne egy kétmagos esetén, annyira ne szomorkodj ;)
amugy, nemtom probáltad e extra ventivel hűteni az alaplapi chipsetet, esetleg HT linket visszaosztani ?
RAM-jaid milyen márkájuak?
ne használj cnq-t, ha nem megy, használj RMCLOCK-ot, azzal manuálisan tudod 1-1 kattintással állitgatni a szorzót win alól! [link]
Elsőre nekem is 1x1024 modulom volt, miután dualra átálltam, nem vettem észre gyorsulást (a szintetikus memoriateszteket kivéve
)
A hőmérséklet adataid ugye nem az alaplap által közöltek? Mert az minden lap esetén más, nem lehet senkiéhez hasonlitani... rmclock kiolvassa közvetlen a cpu termisztorát (vagy hogy is hivják), azt már lehet egymáshoz hasonlitani majd! nekem 1000mhz/1V mellett 25fokos, 2800mhz/1.4V mellett pedig 54 fokig megy fel
A környezet 22 fok. -
Zoli329
addikt
Sandra memóriateszt single ch 667@800Mhz CL5 CR2
[link] -
Zoli329
addikt
Üdv!
Hogy a fő témához térjek. Múlt héten vettem, azaz fejlesztettem a következőket:
MSI K9N Ultra AM2 (ha vki nem tudná
), X2 3800+, Gigabyte Geforce 7900 GT (Turboforce), 1GB 667-es DDRII (ma vagy holnap jön hozzá még egy hogy dual legyen).
Nos az összerakás és win telepítés után nézegettem a biost, elkezdtem tuningolni. A ram meglepő (vagy nem?) simán ment 800-on (igaz 5T-vel) és CR1-el. A cpu-t 2.4-ig bírtam húzni 240es fsb-vel. Tovább nem ment. Biost frissítettem épp múlt hónapira és ezzel már 2.61-ig eljutottam (2.6-on volt teljesen stabil de a tesztprogik 2.61en is mentek). Én ebből a bios friss/több tuningolhatóságból azt vonom le, hogy az am2 lassan kiforrja magát és akkor még jobban tuningolható/stabilabb lesz. Persze C&Q+Tuning = win nem indul egyébként ok). Próbáltam szorzó visszavesz fsb emel de így is 260as fsbnél megált a tudomány. CPU alapfeszen, úgyhogy gyanítom alaplap/chipset limit! (vagy bios sz.r még). Vélemény? Ja húzás nélkül gyári hűtővel cpu 40-50 fok C&Q-val húzva 2.6-on 50-58 fok de itt már 5000fordulaton megy (kellene majd egy jobb hűtő....).
Legalább pár nap múlva kiderül mennyivel gyorsabb a gépem dual ch-ba mint most single-be
kíváncsi leszek (egyáltalán stabil lesz-e meg kezeli-e a lap
)
Ui: Bocs, ha túl hosszú voltam, de talán témába vágott
-
h_143570
addikt
NForce vagy VIA attol fug, hogy menyi featuret akarsz illetve menyire fontos a zaj, mivel az nforce tobbet tud ezert jobban melegszik ezert durvabb huto venti van rajta a hangtalan megoldasok meg eleg dragak.
Az SLI 2 16x es PCI-E foglalat talahato az alaplapon, vagyis 2 videokari kell hozza.
A pci-x a pci szabvany kibovites profeszinalis felhasznalasi teruletre, eddig csak szerverekben lattam.
Mivel az egy P4 igy nem sokkal, viszont emlekeim szerint az a p4 kegyetlenl huzhato.
A 939 es fogalalt az meg DDR-el megy. Az uj AM2 meg DDR2-vel.
Lehet hogy olcsobb a DDR2 csak nem mindeg hogy milyett pakolsz az uj am2 es procik melle.
Az orajel nyilvan nem sokkal ami normalis proci architektura eseten ertheto is. A kerdes, hogy mire akarod egyalab hasznali. Ha ne adj isten jatekra akkor mega videokari tipusa is erdekes lesz. Itt [link] talasz oszehasonlitast, igaz angol de a kepek egyertelmuek. Az AM2-k nem szerepelnek ugyan, de teljesitmenyben a 939ekel egyeznek meg. -
klambi
addikt
Helló
Lenn1 kérdésem!
hogy miben különbözik a AM2-es a 939- től nem csak abban hogy ddr2-őt kezel meg bal bla hanem pontosan mit tud nagyon nagyon kis részletekig valos és virtuális részeit is.. mert angol oldalán a szakirodalom az nem az erősségem!

-
Chaser
legenda
Üdv mindenkinek..Nézegettem nemrég a proci árakat és meglepődve tapasztaltam hogy 3200+ A64-hez 17k-ért hozzá tudnék jutni
Nforce vagy via chipsetes lapot ajánlanátok? Azon is meglepődtem hogy msi..asus..stb s939es lapok 10-12kért vannak. Az SLI-t nem igazán vágom, tom hogy vidkarihoz használható főleg..de azt kihasználja egyáltalán valami progi vagy elég pci-e vagy pci-x? Láttam dual core 2.66gzh 2*1mb intelt 24k-ért..az mennyivel erősebb ennél az athlonnál?..ha erősebb egyáltalán
Gondolom azért erősebb
Ehhez az amd procihoz már mehet ddr2-s ram? Mert ahogy néztem az már olcsóbb mint a ddr. Meg azért csak gyorsabb is
Jah és meg egy dolog eszembe jutott..ez az amd proci 512kb L2 cache-sel bír.. Athlon64 3700 ilyen proci van 1 mb cache-sel, ez 23k..megéri a 6k különbség az L2 nagyobb méretét? Az órajel nem sokkal nő. Egyenlőre ennyi...thx a válaszokat előre is 
-
elszurtam
[Szerkesztve] -
(sajna volt egy gyanus fagyásom, s mivel még uj a gépem, tesztképpen a memoriát vettem kissé vissza, igy most cl5-5-5-15-2T)
![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/test1Clipboard01.gif)
![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/test2Clipboard02.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
-
hm, ez a topik nem az am2 tuningrol szolna? miért érzem azt, h inkább a ddr2 fikázás lenne a találó cím? ;)
Az intel sajnos ráerőltette a világra a ddr2-t, nincs mit tenni ellene. Nyilván van/volt technologiai ok is rá, amiért váltani kellett(alacsonyabb fogyasztás), ez a jövő tetszik vagy sem.
Méréseimet ezzel az everestel csinéltam:
Everest Home 2.20.405 - az utolsó freeware verzio!
[link]
Lehet hozni ddr1 eredményeket, s ha azok sokkal jobbak, mint az enyémek, akkor az alátámasztja a ''fikázást'', de egyenlőre csak a ddr2nél ROSSZABB eredményeket mutogattatok ... ez mennyiben támasztja alá az érveiteket, h szar a DDR2 ???
Tény, a ddr2/400-533 korszak felejthető eredményei után a 667-800 ramok már kezdenek partiban lenni a ddr1-400 vetélytársakkal, ám árban már most olcsóbbak! Akkor miről is beszélünk? Konkstuktiv vitának van értelme, de mantraként hajtogatni, h szar a ddr2 szvsz értelmetlen és picit már unalmas is ... eredményeket akarok látni!
[Szerkesztve] -
Soja
aktív tag
Szeretnék venni az új gépembe 2x1GB 800MHz-s ramot. Kingmaxot néztem ki, de pár ezressel drágábban lenne geil, illetve corsair Kit. Látni fogom annak valami hátrányát, ha ''csak'' a kingmaxot veszem meg? (a másik kettő nagyobb márka, ha jól tudom)
-
.:AnonyX:.
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg egy Barton magos 2600+ os AthlonXP-s konfigom van. De most 2 hét mulva tervezem kicsit megújítani a dolgokat. Szerintetek melyik verzió a jobb választás???
1. verzió:
Athlon64 3700+ (San Diego)
Abit KN8-SLI alaplap
Inno3D Geforce 7300GT GDDR3 128MB videokari
a ramom nem valami nagy ász, van egy 512MB-os Kingstone HyperX 433MHz meg egy TwinMOS 512MB 2.5-3-3-8 gyári értékekkel.
2. verzió:
Athlon64 3500+
MSI K9N Ultra vagy ASUS M2N-E
Inno3D Geforce 7300GT GDDR3 128MB videokari
meg 2*512MB GEIL 800MHz-es ram (26000Ft)
Ha a DDR2 ramokat nem veszem figyelembe akkor ugyanannyiban jön ki mindkét verzió, ha viszont eladom a DDR1 es ramjaimat, akkor simán megbirom venni a GEIL DDR2 eseket. Szerintem ezek a GEIL 800 asok simán mennek 900MHz et is vagy többet.
Szerintetek melyik lenne az előnyösebb számomra??? Ha meglesz valamelyik akkor tuti irok be eredményeket... Csak adjatok 5leteket, véleményeket stb... előre is köszi mindenkinek!!! -
CocooN-z
őstag
válasz
h_143570
üzenetére
mivel xp-re dx10 nem lesz, hala az inkompatbilis driver modelleknek /bar lehet hogy meggondoljak magukat arrol a kompatibilitasrol/.
Nem csak ezért, ms nagyon nyomatni akarja az uj platformot, ezért nem supportálja az előző systemet.
Másfelől jövőhéten érkezik: 3700+ SD + Asus NF ultra + 7600GT, kiv. vok mit tud majd, direkt megvártam az amd ártaktikáját, és olcsón próbáltam meg kijönni, a ddr2 re meg nem vok kiváncsi, majd küldök tesztresultokat
üdv: Z -
ttt1
őstag
Hm ,meg kell cáfoljam magam...Megtalaltam 2.2-es everestet is (bar sztemm nem valos erteket mer ) ezzel Mem read.5620 write:2077,latency 54. De meg kellene nézni ujabb everestel a dd2-t ...
-
kircipeti
senior tag
válasz
kircipeti
üzenetére
Nezegetem itt a foglalatokat [link] , vegulis a kozepso pocokre betudnam akasztani ezt a leszoritot, nem?
Ha meg hozzaerne a ket csavarhoz oldalt, akkor meg reszelnek egy kicsit belole
vagy maganak a keretnek is teljesen megvaltozott a merete?
Szerk: daa-raa megeloztel az 5lettel
[Szerkesztve] -
kircipeti
senior tag
Hi!
Bocs, az offert, de ez a topik most porog es vegulis 939,AM2 kerdesrol lenne szo.
Van nekem egy jo kis [link] Alcomp procihutom, de a gyartotol meg nem kaptam 100%-os infot arra vonatkozolag, hogy felszerelheto-e AM2-re. En ugy tudom hogy maga a procihuto kerete nem valtozott, csak annyi hogy 4csavaros lett, a 2 helyett. Szal' a butykoknek a keretben elmeletileg ugyanott kell lenniuk mint a 939-esnel. -
hitman,
őstag
Skacok én ezt az everest eredményt kevésnek találom!
[link]
Ti nem? -
hitman,
őstag
Itt a jó ddr2-es ram!
[link] -
hitman,
őstag
válasz
üzenetére
Igen ezt én is így látom,hogy a tesztek hülyeségek és ezért én se szeretem de az a baj,hogy másba nem lehet kapszkodni...
Hogy döntenéd el két ram közül,hogy melyik a jobb,csak everestel lehet.(sjnos)
Bár az is idegesit,hogy az everestben sokkal több pontot kapnak a szaros 2*512-es ramok mint a 2*1gb de ha játékra kerül a sor akkor eldobhatják az everestes eredményt az 512-ek... -
mycso
veterán
(kivétel inteles gépnél)
Na asszem kimondtad a varázsszót /tehát nem a DDR2-vel van a baj, hanem az AMD-vel
/. 
Akkor mit foglalkozunk az AMD-vel????
De az most tény,hogy a ddr2 nincs még azon a szinten,hogy érdemes legyen megvenni
Ezt inkább úgy fogalmaznám meg, hogy: DDR2-ből, ha valami igazán brutálisat akarunk /amik jobb időzítésekkel mennek magasabb órajelen, stb/ akkor az bazi drága, az olcsók viszont egy kalap sz@rt sem érnek. DDR1-ből viszont létezik sok olyan olcsó ram, amiket eszméletlen órajelekig lehet húzni normális időzítéssel.
Tehát a technológia adva van, csak kicsit még kusza. -
törölt tag
Szintetikus tesztek azok, amelyek csak és kizárólag a tesztelést szolgálják, semmi közük a valós alkalmazásokhoz. Tipikusan mindig ugyan úgy futnak le, nem interaktívak. Ilyen pl az Everest és a 3DMark-ok is (bár a 3DM2001 a Remedy-től licencelt MaxPayne motort használta, de ettől nem lett valós alkalmazás, csak félszintetikus). Csak teoretikus értékek mérésére alkalmasok, a valós alkalmazásteljesítményre vonatkozóan szinte teljeseen irrelevánsak (erre a legjobb példa az s754 vs s939 összehasonlítás Everest alapján. Hol is van az Everest által kimutatott ~90-100%-os teljesítménytöbblete az s939-nek? Sehol, átlagosan 5-10% az előnye). Ráadásul egyik sem képes egy rendszer részletes elemzésére (legfeljebb a PCMark-ok közelítenek ehhez), csak részterületekről adnak eredményt. Emiatt nem érdemes pl egyetlen 3DM eredmény alapján vizsgálni a VGA-k teljesítményét (eleve elhibázott gondolat egyetlen számmal kifejezni egy számítógép teljesítményét), ami egy részterület további szűkítéséről ad csak minimális tájékoztatást.
Mindezek miatt nem érdemes foglalkozni velük.
s939 és AM2 között teljesítményben még annyi különbség sincs, mint s754 és s939 között.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon jo procit is sikerült látom kifogni
![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies2004/shakehands.gif)

a legalsót meg vki illetékes törölhetné, nem kell ide.
Hova lettek a képeim?![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060906/winrarteszt25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://sgupload.uw.hu/1157535469.gif)
![[kép] [kép]](http://sgupload.uw.hu/1157535573.gif)
![[kép] [kép]](http://sgupload.uw.hu/1157535902.gif)
ha hiszed ha nem
Eljöhetsz megnézni ha gondolod 

/.