- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mindennapi használatra tökéletes, sőt még a "szokásos" több dolgot csinálsz 1szerre féleségek, tömörítések, de szeretek 3dmarkolni, ott meg egy tuningolt e8200val is több pontot kap a 88gts512 mint ezzel a phenommal, és nem a proci pontokba hanem az sm-ekbe....nem tudom hogy egy intel jobban kihajtja-e vagy vmi más áll a dolog mögött, 12éve nem volt már intel gépem, kiakarok próbálni 1 csúcs modellt, ha jó megtartom 2évig legalább
, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Steam Deck
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 3
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem tudom mennyit menne, mert elég béna vagyok tuning terén....nekem 2860 volt amin 3dmark lefutott, 2910en már nem jött be a win csak a boot...oliverdának megy 3ghz-et is ugyanez a proci, 1 hozzáértő emberkével ez is menne annyit szerintem, de hiába én nem tok csak szorzót állítani meg fsb-t növelni