Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Mivel videókamera, azért a képminőség szerintem még mindig a legfontosabb ...
Persze tudom, hogy a pénztárca dönt, de 5000-est, Elite-t lecserélni SJ6-ra nekem értelmetlennek tűnik .
Hogy képminőségben érdemben nem lesz javulás az tuti .
Nekem Elitem volt, szerettem is, és soha nem bántam meg, hogy megvettem ,de bevallom a felvételek 80-% ment a kukába a minőség miatt ...
ezzel szmeben most van egy kb SJ7-nél csak picivel jobb szoftverrel rendelkező Lamaxom, ami a felvételeket tekintve hatalmas ugrás , 2K és 4K olyan , amilyent remélni sem mertem ennyi pénzért....Párszor elhangzott, hogy felesleges a 2-4 k ...Nem , nem az ! eleve onnan visszakonvertálva sokkal szebb az FHD is, és ami még fontos, hogy a Youtube agyatlan módon szarrá tömöríti az 1080p videókat, gyak élvezhetetlen minőségre 4 ezzel szemben a 2 és 4 K-t békén hagyja !!
Szóval új kamerának jó választás lehet az SJ6 ( bár az érintőképernyő engem azonnal elriasztott, még GP5-öt se vennék emiatt,m ha lenne rávaló
...) , de az tuti, hogy nyáron mikor beérnek a jelenlegi Ambarellás kínai cuccok, eladhatatlan lesz minden régebbi és gyengébb kamera !
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...) , de az tuti, hogy nyáron mikor beérnek a jelenlegi Ambarellás kínai cuccok, eladhatatlan lesz minden régebbi és gyengébb kamera !