Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lac-coo

őstag

Mivel videókamera, azért a képminőség szerintem még mindig a legfontosabb ...
    Persze tudom, hogy a pénztárca dönt, de 5000-est, Elite-t lecserélni SJ6-ra nekem értelmetlennek tűnik .
    Hogy képminőségben érdemben nem lesz javulás az tuti .
    Nekem Elitem volt, szerettem is, és soha nem bántam meg, hogy megvettem ,de bevallom a felvételek 80-% ment a kukába a minőség miatt ...
    ezzel szmeben most van egy kb SJ7-nél csak picivel jobb szoftverrel rendelkező Lamaxom, ami a felvételeket tekintve hatalmas ugrás , 2K és 4K olyan , amilyent remélni sem mertem ennyi pénzért....

Párszor elhangzott, hogy felesleges a 2-4 k ...Nem , nem az ! eleve onnan visszakonvertálva sokkal szebb az FHD is, és ami még fontos, hogy a Youtube agyatlan módon szarrá tömöríti az 1080p videókat, gyak élvezhetetlen minőségre 4 ezzel szemben a 2 és 4 K-t békén hagyja !!

Szóval új kamerának jó választás lehet az SJ6 ( bár az érintőképernyő engem azonnal elriasztott, még GP5-öt se vennék emiatt,m ha lenne rávaló :) ...) , de az tuti, hogy nyáron mikor beérnek a jelenlegi Ambarellás kínai cuccok, eladhatatlan lesz minden régebbi és gyengébb kamera !

Új hozzászólás Aktív témák