- Elképesztően jó kihozatallal működik a TSMC-féle CoWoS
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- 300 dolláros Windows notebookokat ígér idénre a Qualcomm
- Felküzdötte magát a dobogóra a NAND flash lapkák piacán a kínai YMTC
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ugyanezt csináltam az ISO-val sokáig mert nekem meg mindig ANSI volt. Pont ott nyomtam az entert, ahol az ISO-n van az ű
Most viszont, hogy már jóideje aktívan használom mindkettőt, céges laptop ISO vs. otthoni bill ANSI így ott ütöm az entert ahol mindkettőnek ugyanott van. ANSI jobb széle és ISO alja. Csináld ezt és akkor neked is mindegy lesz, hogy ISO vagy ANSI.Látjátok, ilyenkor milyen egyszerű, ha hüvelykujjal ütöd az entert.

-------------------------------------------------------------------
(#13) JulianSinulf: Amúgy ISO-val kipróbálhatod azt is, hogy jobb shifttel aktiválsz entert. Osztott columnar staggeredre váltás előtt hónapokig így használtam, és nagyon bejött.
Pontosabban VIA-s/Vialos Any funkcióval így:
MT(MOD_RSFT, KC_ENT)alternatív, rövidített syntax Vialhoz:
RSFT_T(KC_ENT)És akkor leütve enter, nyomva tartva jobb shift.
-
Csandi
addikt
Jó ötlet, majd megpróbálok rá figyelni az ANSI-nál.
Hát meg akkor ISO-nál is, hogy alul üsd, az ű-től jobbra. Májusban kezdtem el ISO-s laptopot használni, mostmár reflexszerűen odacsap a kisujjam, de igazából ez már pár hé alatt megtörtént. És ezáltal az ANSI-ra is otthon ugyanígy.
-
JulianSinulf
őstag
Ugyanezt csináltam az ISO-val sokáig mert nekem meg mindig ANSI volt. Pont ott nyomtam az entert, ahol az ISO-n van az ű
Most viszont, hogy már jóideje aktívan használom mindkettőt, céges laptop ISO vs. otthoni bill ANSI így ott ütöm az entert ahol mindkettőnek ugyanott van. ANSI jobb széle és ISO alja. Csináld ezt és akkor neked is mindegy lesz, hogy ISO vagy ANSI.Jó ötlet, majd megpróbálok rá figyelni az ANSI-nál.
-
Csandi
addikt
Sajnos nem egy hajszál. Az enter egy elég nagy váltás. Van olyan német laptopom, amire valamiért ansi entert raktak. Ű helyett rendszeresen nyomom az entert. Elég zavaró csevegésben és llm-ben is, hogy befejezetlenül küldöm el a szöveget.
A feliratok nem tesznek semmit, nem az határozza meg, hogy mi fog megjelenni a képernyőn.Ugyanezt csináltam az ISO-val sokáig mert nekem meg mindig ANSI volt. Pont ott nyomtam az entert, ahol az ISO-n van az ű
Most viszont, hogy már jóideje aktívan használom mindkettőt, céges laptop ISO vs. otthoni bill ANSI így ott ütöm az entert ahol mindkettőnek ugyanott van. ANSI jobb széle és ISO alja. Csináld ezt és akkor neked is mindegy lesz, hogy ISO vagy ANSI. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Keychronnak elvileg 300+ modellje van.
Mivel konkrét kiosztást nem mondtál, akkor maradt a Geonworks, Bowl Keyboards, Qwertykeys, Owlab, TKD, TGR, Prime Keyboards, Cannonkeys, KBDfans, Meletrix, Filco, Realforce, Leopold, Unicomp, Varmilo, Akko, Monsgeek, Vortex, NuPhy és a számtalan group buy Geekhacken.
A kifejezetten ergo vagy Alps márkákat direkt nem írtam.
-
JulianSinulf
őstag
Sajnos nem egy hajszál. Az enter egy elég nagy váltás. Van olyan német laptopom, amire valamiért ansi entert raktak. Ű helyett rendszeresen nyomom az entert. Elég zavaró csevegésben és llm-ben is, hogy befejezetlenül küldöm el a szöveget.
A feliratok nem tesznek semmit, nem az határozza meg, hogy mi fog megjelenni a képernyőn. -
Héraklész
senior tag
A magyar felirat nem érdekel. Fontos az ISO számomra és a jó kupak.
Magyar feliratost több, mint egy évtizede nem használok. Régen a játékosoknak szánt vagy német vagy angol volt. Már akkor letettem a magyar feliratról.Ha el tudtad engedni a magyar kupakot, már csak egy hajszál választ el az ANSI-tól; az pedig a full.
-
JulianSinulf
őstag
A magyar felirat nem érdekel. Fontos az ISO számomra és a jó kupak.
Magyar feliratost több, mint egy évtizede nem használok. Régen a játékosoknak szánt vagy német vagy angol volt. Már akkor letettem a magyar feliratról. -
Héraklész
senior tag
Keychronnal próbálkoztam, de nem igazán tetszik. Durván kompromisszumos.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Semmi nem gátol meg abban, hogy valami komolyat vegyél ISO támogatással, és aztán szerezz hozzá igényes HU ISO kupakszettet.
A nyígás azért szokott lenni, mert csak az utóbbi minimum annyi, mint a hírben lévő billentyűzet.
-
Héraklész
senior tag
Árban egész jó.
MX kompatibilis szárú kapcsoló van benne?
Csak mert mondjuk a kupakokat kapásból lecserélném PBS-re.
Talán kiadná a hely.Itthonra mindig ezek az olcsó szutykok jönnek. "Árban egész jó", de bezzeg a normálisabbak elkerülik a magyar kiosztást. Na mindegy...
-
JulianSinulf
őstag
Szomorú.
A sok jóféle kupakom után ezeket az átvilágítósokat már trének találom. És amúgy sem kellene a világítás, mert fontosabb az akkuidő.
Viszont az ilyen kupakokkal meggyűlne a bajom kevesebb fénynél, világítás nélkül.
Mondjuk pozícionálni nem kellene gyakran, lehet, hogy nem lenne annyira rossz. -
JulianSinulf
őstag
Árban egész jó.
MX kompatibilis szárú kapcsoló van benne?
Csak mert mondjuk a kupakokat kapásból lecserélném PBS-re.
Talán kiadná a hely. -
KROK640
félisten
Hűű, ez kifejezetten tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Megvan, mely Xiaomik és Redmik tesztelhetik először a HyperOS 4-et
- Vízjelezi Claude a házidolgozatod
- Rap, Hip-hop 90'
- Xiaomi 17T - T-modell
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ, GARIS! Dell Latitude 5540 - 15,6" FHD IPS / i5-1335U / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / HDMI
- iPhone 15 Pro 128/256/512GB, Fekete, Fehér, Kék, Natúr Titán, Független - Számla, 2ÉV Garancia!
- Microsoft Xbox Series S, 512Gb szép állapotban eladó
- HONOR Magic 8 Pro 5G 512GB (Arany) Végig tokban, fóliázott! 2029-ig garanciális!
- GIGABYTE G5 KF // i5-12500H // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4060
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506NC / RTX 3050 / R5 7535HS / 16GB/ 512GB SSD! BeszámíTOK!
- ÚJ iPhone 17 256 GB WHITE - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7310,13.3" FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM,ÚJ akku

Most viszont, hogy már jóideje aktívan használom mindkettőt, céges laptop ISO vs. otthoni bill ANSI így ott ütöm az entert ahol mindkettőnek ugyanott van. ANSI jobb széle és ISO alja. Csináld ezt és akkor neked is mindegy lesz, hogy ISO vagy ANSI.
Szomorú.