Új hozzászólás Aktív témák
-
Azon filóztam, hogy buszon a helyjegyes fétis miatt majd mi lesz... bár a G30E II-t nem kell feltennem a buszra, viszont akkor is érint a PRO és a PRO2 miatt. E2 PRO-t a mérete miatt megint csak nem akarok felvinni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Felraktam egy székre, és kipróbáltam egy pillanatra, hogy működik e a motor, nehogy vasárnap legyen kellemetlen meglepi!
Amire elöljáróban számítok: az E2 adta komfort érzet. A PRO 2-nél azért a kisebb keréknek vannak negatív hatásai.
Igaz nálam az E2 PRO is majdnem 5 baron van, de ezt csak 3.0 barra pumpáltam fel. Így is 0,4 barral vagyok a maximálisan ajánlott fölött.Ennél a rollernél - ahogyan az E2-nél is, bár azt sosem vittem ki a városból - különösen figyelni kell a tömege miatt a széljárásra, mert roppant kellemetlen lenne, ha buszra kellene tenni. Nagy is, nehéz is.
A Hajdúszoboszló - Hajdúszovát - Derecske - Tépe - Berettyóújfalu útvonal - és vissza - 36 km-es szakaszán közlekedem. Eddig mindig csak a PRO 2-vel mentem (legalábbis végig), mert az M365-nek az elméleti maximumja sincs 36 km összesen, az E2 PRO-nál meg 15 km/h-nál értendő a 40 km... 15 km/h-val kimenni 36 km-re az még nekem is extrém :XD
Remélem nem lesz kegyetlen szembeszél.
Ha kellemes lesz a hőmérséklet, és úgy látom, hogy nem merül nagyon, akkor megpróbálom 25 km/h-val teljesíteni. Ja igen, mert a PRO2-nél általában az volt, hogy 20 km/h, ha láttam Derecske után, hogy bele fog férni, akkor onnantól kapcsoltam fentebb 25-reTermészetesen itt majd leírom a tapasztalatimat, illetve rakok be képet is az útvonalról, valamint a Nine Dash-en keresztül rögzített adatokról. Elvileg ugyanúgy működik mint az M365 Dashboard, de ezt még most fogom elsőnek használni.
Amúgy a Segway G2-t néztem, ott van Index, viszont egyfelől ugyanúgy nem engedi a Nineboton kívüli appokat, mint az E2 PRO. A másik meg az, hogy horror súlya van, több mint 24 kg-t nyom (már itt kiesik nálam), és 450W-os a motorja is, ami azt jelenti, hogy a KRESZ változtatás szerint 400W fölött már robogónak számítana, tehát bye belvárosi kerékpárutak.
Szóval nekem nagyon jól jött ez az akció, mert nem mindegy, hogy 330 E Ft vagy 199 E Ft Az E2 PRO volt az úttörő nekem abból a szempontból, hogy élesben megtapasztaltam mennyivel kényelmesebb, komfortosabb a 10"-os gumikkal rollerezni, és a relatíve nagy súlynak is vannak azért előnyei amikor halad.
Mondjuk ez az akció, akkor ütött volna még nagyobbat, ha akkor lett volna, amikor a PRO 2 június végén beázott a Dash-nél, mert akkor eleve ezt vettem volna! Igaz, ezt belvárosi célokra nem akarom használni, ahhoz túl nehéz, hogy naponta szaladgáljak vele. Az igazi megoldás még az lenne - persze nem vagyok telhetetlen - ha az akkumulátort úgy szerelte volna be a gyártó, hogy az felhozható legyen, és bent tölthetném. Mondjuk most is bent töltöm mindegyik rolleremet, csak jönnek a rollerek is vele!Használd egészséggel! És sok balesetmentes km-t!!!
Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az indexet én is hiányolom kicsit, de 4 rolleremből 3 rolleremen nincs!
A hideg még az autók akkumulátorát is befolyásolja.
Elvileg vasárnap megyek interurbán útra vele elsőnek! Pont azért, mert akkor se nem dolgozom, se nem lesz hideg annyira. Állítólag 7-10 Celsius fok várható.
Illetve a TCS is azt hiszem az E2 PRO-ban van csak.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire E13 (ES1-311-C4WQ)
- Gamer PC Eladó // AMD Ryzen 7 3700X // NVIDIA GeForce RTX 2070 Super
- GEOVISION GV1120/1240/1480AS V 4.21 8 Kamerás digitális megfigyelő és rögzítő rendszer kártya
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok