- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KureszSör
újonc
Szvsz ha szán controllerre pénzt az ember, mert szívesen jászik szabadidejében, és a Scuf tetszik neki, akkor Envision Pro Wireless-t érdemes leginkább megvenni. A hátsó extra gombokon (paddle) felül, oldalt is ad +1 +1 "váll" gombot, és a tetejére is került 5 további gomb. Ezzel gyakorlatilag ~98%-ban játszhatóvá válik minden billentyűzetes játék (is). Összesen ez 26 gombot "fed le", amíg a hagyományos kontrollerek 13-17 gombot. Idehaza nem igazán kapni, Amazonon érdemes kifogni amikor akciós, mert egyébként ~90e Ft-ra jön ki.
-
PTM
aktív tag
Én a hírben levő kontroller árából indultam ki, de akkor értelek. Nem tudom amúgy mekkora igény lehet ilyenre, szerintem ez már egy keményvonalasabb dolog. Valószínűleg nem is akarják megoldani.
A Sony az a cég, amelyik a konzoljához külön megvehető talp csavarján (!) spórol, mert műanyag helyett a fém csavarfej biztos pár centtel drágább lenne.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Biztosan jó cucc, de ha a PS kontrollerére rakna gyárilag hátsó gombokat a Sony, akkor kb. eszembe sem jutna máshová tekintgetni.
Egyébként nem értem, hogy ennyi pénzért miért nem képes a Sony... meh."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akvarisztika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gran Turismo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500