Hirdetés

Aktív témák

 • CounterBoci

  senior tag

  LOGOUT blog

  Előrebocsátom, hogy nem is reagálok a sátánizmust kiáltókra, és erre kérem a többieket is.

  Egy új törzsvásárlói rendszer, már több mint 300.000 taggal Magyarországon. A lényege, hogy ingyenesen regisztrálsz, és a partnerboltokban átlag 10%-al olcsóbban vásárolsz. Miért éri meg ez a boltoknak? Mert növeli a forgalmukat. Ingyenes a regisztráció, és minden más is ingyen van. Aki ész érveket fel tud hozni, hogy miért nem akar olcsóbban vásárolni hajrá :) MLM elemeket tartalmaz, de maga a rendszer nem MLM. Aki nem tudja mi ez kérem ne nyilvánítson véleményt arról, amiről fogalma sincs.

  [link] ez az oldaluk, középtájon van rögtön egy prezentáció linkje, ami bemutatja a rendszert, hogyan működik. Nekünk a bal oldali kell, a törzsvásárlói. Termékpartner boltok töb mint 10.000 van a rendszerben már, és lehetőség szerint a magyar vállalkozásokat részesítik előnyben. Kb. annyi, hogy a plázákban nem a bal, hanem a jobb oldali boltba megyünk, mert ott kedvezményt kapunk.

  Értelmes beszélgetést kívánok, várom a kérdéseket. Aki olcsóbban szeretne vásárolni, a regisztráció egyelőre ajánlás alapján működik, erről privátban adok információt. Ősztől TV reklámokat is láthattok az összes adón erről a rendszerről.

 • Viktor77

  félisten

  Zárom. Indoklást a topicnyitó privátban megkapta.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák