Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos86
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Megcsináltam azt hogy visszaállítottam az IDE-t a biosban...Így már nem világít folyamatosan...na meg megjelentek a sajátgép-ben az IDE eszközök...
KÖSZÖNÖM -
Ákos86
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi!ez a driver szerintem nem lenne jó, mert 32bit-es...de találtam egy 64-bit-est 15.35 verzió...ezzel most müködik!
És asszem az alaplapi lemez tönkre ment...mert azt továbbra sem olvassa
Lenne még 2 kérdésem:
Most úgy van, hogy a sata-n van a win7, az IDE-n van a vista!Ha visszaállok a vistára...ok,szépen müködik...de ha vistáról átállok win7-re,akkor bootolásnál azt írja hogy javítás szükséges...aztán elkezd vele tökölni...elég sokáig!Mi nem tetszhet neki?
A másik:Az IDE winchester rack-ben van azo ugye van egy kis piros lámpa, ha win7-et használom, az folyamatosan világít!!!Ezt vajon miért csinálja???Lehet hagynom kéne a vistát a pi..ába,oszt format az IDE-re!!??
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Nebula Camera
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő