Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
A másik winyó Maxtor 160-as szintén sata II-es 7200rpm. A winyót hűtöm egy 8 cm-es vetillátorral a winyó ugyebár fektetve van és arra merőlegesen van a venti, tehát a ház belseje felé fujja a levegőt a winyó aljáról el.A ház bal oldala nyitva van,leszedtem a fedelet. ''A gépen tápod lekapcsolom dolgot'' nem igazán csinálok,amióta megvan az uj gépem talán 1x, de akkor még egy maxtor 60-as volt PATA-s 5400rpm(ez még a másik maxtor elött volt). De az a maxtorral már párszor ilyet megjátszottam a régi gépemmel és soha semmi baja nem volt/lett kb. 5-éve van meg. Hiába ezek az uj winyók nem birják a kiképzést. De mondom ezzekkel az ujjakkal semmi extrát még nem csináltam,nem is voltak kiszedve és nem is hurcibáltam sehova. Bezzeg a régi 60-ast

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest