Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZeroLimit
tag
Régen az Adata jobb volt de már most nem, szívtam már meg vele, legalább a Samsung megbízhatóbb
-
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
Azokkal nem fogunk mi találkozni.
Innodisk elvétve jelenik meg a "használtpiacon", ők még esetleg.
-
tibaimp
nagyúr
Ipari felhasználás és csak én nem látom a TBW értéket vagy tényleg nincs feltüntetve?
-
válasz
Acélfarkas #5 üzenetére
De hát ez ipari felhasználásra készült....
-
-
gV
őstag
azt gondoltam, SLC, de legfeljebb MLC, erre TLC.. pff
na mind1 a 2017-ben vett DP910 még mindig szépen teszi a dolgát. így miért is cserélném? -
Nem baj, nekem a 2242-esből jöhet egy 1TB-os, tudok neki helyet a Thinkpademban.
Csak nem adják sokért... Habár mivel szerintem az ADATA elég régóta gyártat, így egy Kingspec vagy egy Goldenfir is ezt tudja. ( legalábbis nekem kettő van azokból és BICS és SM2258XT dolgozik rajtuk...
Itt még a vezérlőt se tudjuk, de az alsópolcos SU650-ben Realtek és YMTC NAND van, szóval ennek csak örülni kell, hogy képesek voltak valahonnan egy 112 layeres NAND-ot szerezni rá.
Na meg, hogy van DRAM.
Habár a lecsiszolt controller a termékfotókon és a sorozatszám nélküli NANDok a termékfotókon előrevetítik azt, hogy ez nem fog így maradni.
Az m.2-esek meg a DRAM-ot is nélkülözik....
-
Szegény ADATA is azért rendes elkurvult..
Pedig mikor beindult az SSD, akkor kiváló cuccaik voltak... Azóta meg aztán válogatott szarokat árulnak ők is..
SU650 már a 3-4. revizíót éli meg... Úgy, hogy a felhasználóknak nem is szólnak róla...
Ezek az "ipari" cuccok meg tök jók ,de alapnak kéne lennie legalább egy ilyen NAND minden cuccban, amit SATA vonalon forgalmaznak...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A több kivitelben gyártott széria POS terminálokhoz, megfigyelőrendszerekhez, orvosi vagy épp közlekedési alkalmazásokhoz való.
- Külpolitika
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston KC3000 NVMe 2TB 2029.11 ig alza gari
- WD Purple 2TB
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest