Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Hirdetés
-
Megfizethető játékos headsettel bővült az MSI portfóliója
ph A gyártó Type-C-s újdonsága két pár fülpárnával jön, igen könnyű, és bőséggel befért a 100 eurós összeghatár alá.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
senior tag
Pár gondolat eszembe jutott amikor meglàttam a cikket de mivel minden le van írva csak megeresősíteni tudom ezeket. Én nem hasznàlom ennyire ki a készüléket így nekem az aksi bőven elèg egy napra ugy hogy 20% alá nem merítem. Màr mindenhova leirtam de annyira böki a csöröm hogy ide is leirom. A francért tünt el az ai miatt a google alapú fordítás a gyàri böngészőböl meg billentyűzetből ha ez a nyomorult ai fordító is google alapú? Amúgy a telo meg az egész testreszabható szoftver nagyon rendben van. Enyém is olyan mint az új.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
prolad
addikt
Sajnos nem túl előremutató a hardver és a gyorstöltést is kispórolták belőle, de azt el kell ismerni, hogy remekül összerakták és hibátlanul teszi a dolgát (megjelenéskor vettem). Remélem összekapja magát a Samsung és bekerül pár érdemi fejlesztés is, nem. csak pár gramm meg fél mm mínusz.
-
joey04
titán
Nekem is tetszenek a hajlítósok, de ami nekem fontos, abban még gyengék. Ameddig ezeken nem változtatnak, addig csak figyelemmel kísérem őket.
-
Lajmund
senior tag
Eddigi infok alapján nagy vàltozàsra ne készülj. Talán majd a 7 vagy az ultra de inkább az utóbbi hoz majd hűha faktort ha jön egyáltalán erre.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A Honor Magic V2 anyagban több volt a cica!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
DrBubo77
veterán
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Bizony több volt.
De én egyelőre nem cserélem le a Foldomat.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
worxland
addikt
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Itt meg kutya van.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Érthető, csak viccből írtam.
A legjobb kombó egy Honor/Huawei forma és méret lenne szerintem Samsung vízállósággal, tollal és szoftverrel. Bár a OnePlus Open is jónak tűnik, bár élőben még nem volt hozzá szerencsém.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Lajmund
senior tag
Plusz csavar hogy lehet nem jön az euba ha tenyleg lesz. Habàr nehéz lenne elképzelni hogy ne lenne globàl mert itt az euban és amcsiban is vennék mint a cukrot mintha ingyen lenne. 😅 Ha tuti jönne tavasszal a S szériával akkor én is megvàrnám.
-
HThomas
senior tag
"ülök vissza a Fold5 elé, ahol jóval nagyobb kijelzőn tudok böngészni, közösségi médiát használni, játszani, de legfőképpen dolgozni. Szöveget editálni, képeket és videókat szerkeszteni, a fórumban hozzászólni, levelekre hosszan válaszolni."
Nekem ezeket eszembe nem jutna egy ekkora méretű eszközön csinálni... sokkal inkább egy 12-14" közötti laptopon. -
bollokcs80
Korrektor
Nemrég az Emagnál baromi jó áron volt, 430 körül el lehetett volna hozni, gondolkoztam is rajta erősen, Bog-tól is kértem tanácsot, de nem mertem bevállalni. Zsebben elég kényelmetlen lenne a mindennapokban, a kamerás része sem a csúcs ennyiért és utazás közben azért félteném a sérülésektől.
B.Cs.
-
addikt
Én is szerettem a fold 5-öt és valóban egy más szint a normál telókhoz képest.
Kamerában kéne még fejlődnie a fold 6-nak, na meg súly és méretben.The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
Jr.
újonc
válasz bollokcs80 #14 üzenetére
Ha a fold5-ről beszélünk, nekem kellemes meglepetés, zsebben 100x kényelmesebb mint pl 15pro max vagy s24 ultra. Ezeket tapasztalatból mondom. A külső kijelzőt hamar meg lehet szokni szerintem (1hét kb) a kamera résszel nem tudok vitatkozni , én tokban használom, nem féltem jobban mint bármi mást. Eddíg csak pozitív csalódás a részemről.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Az S23U után foldable telóm lesz pár év múlva, az tuti.
-
Samsai
újonc
Miért nem vízálló ha pl moto razr 50 ultra is az?
-
gusthy
veterán
Kedves @Bog !
Az tény, hogy egyetlen konkurens termék se kínál S-pent, de tollat igen: a Honorhoz lehet venni tollat, ami kb az S-pennel azonos tudású.
-
bollokcs80
Korrektor
Az Ultra tényleg nagy dög, a Pro Max kb. akkora, mint az S21FE-m, nem lenne vészes zsebben. Tegnap amúgy megfogdostam egy Honor V2-t, azért a Fold5 elbújhat mellette vastagság tekintetében.
De mindegy is ilyen áron egyik se landol a zsebemben mostanában.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Ricardo
titán
válasz bollokcs80 #22 üzenetére
"Tegnap amúgy megfogdostam egy Honor V2-t, azért a Fold5 elbújhat mellette vastagság tekintetében."
Valamit valamiért. A Honor V2 nem vízálló, és kimaradt a vezetéknélküli töltés is.
-
Lajmund
senior tag
válasz bollokcs80 #24 üzenetére
Háromszor áztam már bőrig a fold 5-el. Azért ilyenkor megnyugtató hogy nem kell aggódni egy ilyen értékű telefonnal. Töltés tényleg csak kényelem de ennyiért tudja inkább mint nem.
-
Beantech
tag
Tippem szerint Bog is tudja hogy a Honor is támogatja a tollat, csak nem arra gondolt hogy nem támogatja hanem hogy nem lehet kapni. Sajnos hiába támogatja ha kb. sehol nem kapható és ebay-ről is 50 ezer forintért lehet venni.
Az mondjuk szerintem kb. csak +1 felesleges feature hogy a külső kijelzőn is támogatott a toll egyrészt kicsi a kijelző azon irkálni másrészt ki a fene akarna a külső kijelzőn irkálni ha ott egy jó nagy belső kijelző. -
helixP
nagyúr
Szia Bog,
Milyen tokot használsz a készüléken? -
Lajmund
senior tag
Tavasszal meg úgy volt hogy nyàron Chrome-ot hasznàlok helyette de az meg nem jól méretezi a betüket. Szokszor túl apró.
-
Ricardo
titán
-
addikt
Mindettől függetlenül nem ártana a Samsungnak sem picit megreformálni a fold családot.
Ráférne a vonalra egy kis vérfrissítés.Pár óra és kiderül mit alkottak idén.
Ami nekem min elvárás lenne.
-Legyen könnyebb és vékonyabb
-A külső kijelző kicsit legyen szélesebb
-Kamerák legyenek jobbak, de tuti idén is csak a sima s24 kameráit kapja.
-Legyen kicsit nagyobb felbontású a belső kijelző(400ppi minimum legyen meg)és lehetne ugyan úgy tükröződés mentes mint az s24 UltraVolna még pár, de ez lenne a minimum, hogy fejlesszék.
[ Szerkesztve ]
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
worxland
addikt
válasz Elit3Zotya #34 üzenetére
Spoiler:
Az első kettő meglesz, a maradék kettő nem.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Ricardo
titán
Igen. Hamarosan kiderül.
mikor lesz pontosan az event? Lehet valahol követni?
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #37 üzenetére
Köszi
-
helixP
nagyúr
Én a 4-es pontot nagyobb akksira / jobb energia felhasználásra cserélném. De nekem ~4 dioptria van a szememen, elég a 400ppi alatti
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, legyen akkor az 1 plusz pont. (Bár nem lett nagyobb aksi sem.)
Nekem kéne a 400ppi képsűrűség, mert az alatt látszik szerintem a turpisság, de az is maradt ugyan olyan ahogy látom.
Bár kb minden maradt ugyan olyan a külsőn, és az SD 3-on kívül..[ Szerkesztve ]
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #40 üzenetére
Ez az apró változtatás a külsőn többet számít mint gondoltam. Ezekkel a határozottabb élekkel pofásabb , kinyitva "tabletesebb" Jobb a fogása is, és jóval kellenesebb érzés kinyitni. Ebben lehet hogy az zsanér is benne van, de arról nem találtam pontos infót miben változott.
[ Szerkesztve ]
-
dawid92
tag
Lehet/érdemes úgy használni, hogy van egy dokkoló billentyűzet, amelyikbe beteszem a kinyitható Foldot, az lesz a monitor, és vígan használom, mint egy laptopot? Szerintem ez jelentené az igazi laptop-alternatívát, nem az, hogy keresnem kell egy konnektorba dugott monitort a DeX-eléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 ProX 27% 14.5" 3K IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG Ultrawide 40WP95XP-W 5k Monitor!40"/5120x2160/Nano IPS/72hz/Thunderbolt 4/Freesync-Gsync/
- Kedvező ár! HP Probook 6570b laptop (15,6/i5-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia
- Kedvező ár! HP Elitebook 8470p laptop (14/i5-G3/8GB/750GB) - 1 év garancia
- iPhone 11 64GB Független Használt/1 hónap gar./p3641
- ASUS FX505DU - Ryzen 7 3750H, 32GB DDR4, GTX 1660 Ti 6GB, 500GB SSD, 500GB HDD - Eladó!
- RGB 4K GAMER PC - I5 12600k / RTX 4080 SUPER / MSI Z690 / 32 GB / 512GB NVMe SSD / 850W GOLD CORSAIR
- Oneplus 12 16 /1TB Oneplus store vásárlás!
- Xbox series s
- ZOTAC RTX 4080 SUPER TRINITY BLACK 16GB ÚJ! Már csak 1 DB!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen