Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Értem és köszönm a segítséged.
Viszont azzal ne feltétlen értek egyet, hogy ha 55"-ből kell jóképű TV, akkor annak 400 a minimuma, ugyanis s W805-ös Sony, vagy a 6XXX-es Samsungok sem kerülnek ennyibe és azoknak a képe, vagy a drágább sorozatoké, ha nem megyünk át UHD-re nem fog sokban különbözni.
-
totya79
tag
Sziasztok.
Töröm a fejem egy tv vásárlásán,és a kérdésem az lenne,hogy a SAMSUNG UE40H6400 mennyire ajánlott vétel?Vagy esetleg ebben az árfekvésben(138000)érdemes e mást néznem.Köszi -
-
digikábeles
aktív tag
"kihasználja legalább egy átlagos SSD sebességét, ha már olyan kicseszettül qrvára okos tévék vesznek körbe minket."
Nekem meg erről az jutott az eszembe, hogy azokat az SSD-ket akár be is építhetnék a tévékbe, ha már a felvett műsorokat úgysem lehet róluk kimenteni. Évekkel ezelőtt az LG gyártott is ilyen készülékeket. -
vbk14
csendes újonc
válasz RedCat #90548 üzenetére
Köszi!
Nekem Philips erősítő, optikával összekötve, média egy samsung külső vinyóról , dvd hdmivel bekötve.
optikán sehogy sem tudok 5.1, dts jelet kiszedni rengeteg file-t próbáltam avi, mkv , originál lemez stb de még úgy sem ad vissza értelmes jelet az erősítőnek...
itt tartok :-(
mondjuk én váltási lehetőséget sem találok sehol, lehet csak ennyi a hiba...[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Most találtam SAMSUNG UE55J6272-t jó árban.
Nem tudom, mennyire vagy benne a típusokban, vajon a tavalyi H6700-hoz képest jobbak-e, vagy épp gyengébbek a mostani J6xxx-es típusok.
(esetünkben azt nem értem, vajon egy H6700-at érdemes-e cserélni egy J6200-ra?) Az árkülönbezetet most kihagyhatjuk, ez nekem lényegtelen. Gondolom, a dizájnon kívül kb. egyforma a két tv.
Köszi bármi tippet!
-
smisa
őstag
Sziasztok
hosszú idő után lecseréltem a 46A656-t egy 48H6400-re mivel elvitték 50k-ért a régit így alkalmi vétel volt 140k ért (190-50) eddig nekem tetszik néztem filmeket néztem 3d youtube-l tetszik a színek is megfelelőek nekem, kivéve egy két rajzfilm youtubról amiben a fehér olyan vakító HD esetén hogy a gyerek szinte hunyorog 3m-ről is, ez elllen lehet vlamit tenni vagy maga az videó elbaszott.
Amit kérdeznék valaki használ hozzá 5000 kamerát mert dobozán elvileg rajta van hogy H6200-8000 ig viszont a samsung support a 4000 ajánlota hozzá ami meg már szinte nincs az országba se.
Illetve Mik az ajánlot appok a TV-re ? -
-
veterán
válasz sityupityu #90542 üzenetére
Valaki tudja kérdésemre a választ, hogy jól gondolom e? Tehát a hangkésleltetés beállítás csak a tévét illetve a tévé saját lejátszóját használva a tévé saját hangszóróival, bármiféle külső eszközt mellőzve (házimozi erősítő stb) semmit nem befolyásol?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Clever0
senior tag
válasz sityupityu #90573 üzenetére
Valószínűleg nem, de próbáld ki!
-
Wasquez
senior tag
A 3D-s tévék kapcsán nem tudok dűlőre jutni, hogy aktív, vagy passzív legyen?
Rendszeresen nézegettem a készülékeket, és én azt tapasztaltam, hogy az aktív megoldásoknak lényegesen jobb a térhatása, és erőteljesebb a képe.
Most meg többségében olyan cikkeket olvasok, ahol teszteken a passzív a jobb technológia!
És ez még csak az első lépés a választás nehézségei közt, mert tunerben szeretnék T, S, és C esetleg.
USB-ről tudjon isot, mkv-t lejátszani, és 32" felett legyen, 40" minimum. És ezt lehetőleg ne túl drágán.
Miben érdemes gondolkozni?PC
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fant0mi #90574 üzenetére
A NAS ujraindul minden reggel, ugyhogy ez a hiba kilove.
A gondom az, hogy a lakasban levo 3 samsung tv mindegyike viszi gond nelkul a halozati eszkozrol, pedig van c sorozatu is, ami ugye regebbi.
Egyszeruen "megorulok" mar csinaltam vele mindent, de csak nem akarja az igazat..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bilux
veterán
válasz Wasquez #90576 üzenetére
Aktív 3D-nél engem ami leginkább zavar, hogy teljes sötétség kell a szobában mert bárminemű nappali fény vagy lámpa zavarja a szemet szemüvegen keresztül a vibrálásával.
Ugyanez passzív 3D-nél nincs. Viszont ott feleződik a felbontás.
Remélem segítettemNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
krisz19td
csendes tag
Sziasztok !
Most tervezem az új tv vásárlását,mivel az előző samu megadta magát (UE40ES6750 ) .
Amit kinéztem és ajánlottak az a Samsung UE50H6400 típus illetve elég jó áron lenne egy Panasonic TX-50CS630E ! Árban mindkettő kb. 200e . Valakinek valami véleménye a két tévéről ami segítene a döntésben ?TK
-
Wasquez
senior tag
Köszi, sokat segítettél!
Gondolom, hogy a 3D nézése, azért az átlag felhasználónak átlag 2-3% időt tesz ki, ez amúgy is inkább esetefelé szokott lenni, ezért talán a külső fény nem olyan nagy probléma!?
Én inkább az aktív felé hajlanék, ha döntenem kéne.
Az LG-k viszont lényegesen olcsóbbak is, bár nem preferálom nagyon a márkát, a régmúlt tapasztalatok miatt, amik igazán ma már nem is jellemzőek.PC
-
Flashget
félisten
válasz Wasquez #90576 üzenetére
Aktív 3D a jobb, de csak akkor ha gyári 3D-t nézel nem a felezet felbontású mkv féléket. Minden más esetében a passzív a te 3D-d.
USB-ről tudjon isot én nem tudok olyan tévéről ami az iso fájlokat kezelné. nem hogy tv de még BD lejátszók nagy többsége sem tudja vagy nagyon a pénztárcába kell nyúlni. Erre inkább a médialejátszók a hivatottak.Olyan tévé meg nincs ami sok mindent tudjon de ne drágán...
Realme GT Master Edition
-
Mikeee89
senior tag
Én is optikai kábelt használok az erősítőhöz és megfelelő tartalomnál van 5.1-es hang. Filmeknél meg pl néhány tv csatornánál. De a legtöbb tv csatorna csak sztereo. A hangbeállításoknál a további beállítások pontnál az audioformátumot állítgasd, van amikor nem dolbyra van állítva.
Ui: nekem samsung h6400 van de tuti neked is van ilyesmi beállítás.
A hangkimenet át van állítva?
[ Szerkesztve ]
-
tudesky86
csendes tag
Hali...
Segítségeteket kérném abban, hogy igaz e az hogy bármilyen külső vinyó jó 4k film lejátszásához, vagy is ezzel azt akarom kifejezni, hogy milyen gyors legyen pl: USB3.0 1TB 5400rpm 8Mb az elég a 4k filmek lejátszásához? nem szaggat be? -
Flashget
félisten
válasz dethroner #90587 üzenetére
mert az már nem 3D FHD
Valós 3D esetén a képkockák (1920x1080)egymáson vannak kis elcsúsztatással és nem egymás mellett mint az SBS.Felezett felbontású mkv-val az élmény minden lesz, csak maximális nem.
Szemüveg tesztelésére valóban megfelel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #90588 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. De a hozzászólásod alapján azt lehet feltételezni, hogy a felezett 3D tartalmat az aktív rosszabbul jeleníti meg mint a passzív eljárás. Néztem korábban több felezett (sbs, ou) filmet is, igencsak vájtszemű ember az, aki megmondja hogy ez nem FHD.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
totya79
tag
Nemrég még feltettem nektek a kérdést,hogy szerintetek:
[link]
De most elbizonytalanodtam,hogy van e szükségem a 3d-re,vagy inkább az uhd felé húzzak??...
ue 40 ju6400
170000 -
Makosx
csendes tag
Napokban azt vettem észre, hogy a kép méret váltás nem elérhető, ahogy keresgélek a menüben látom, hogy a kis antenna sem világít és nem is enged hozzáférést (ez a funkció nem elérhető) vajon mit kapcsoltam rosszul, hogy ezek jelenleg nem elérhetőek. Csak a normál menüben kutakodtam ilyen szervíz témában nem.
A tv j5500. Köszi a segítséget. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz totya79 #90594 üzenetére
De még az enyém (75-ös HU7500) is egy nagy átbaxás konkrétan.
Épp az előbb néztem bele az Elysium 4K BD , amit összesen 32 ojróért szállítottak ki tegnap.Hát...gyerekek. Vannak benne jó részek, de...
Ahhoz kb 1!!! méterre kellett ülnöm vagy állnom, vagy térdelnem a tv előtt.
Amikor a bolygót, vagy éppen a várost, esetleg a holdat, vagy annak részletét mutatják és elég lassú a kameramozgás, na ott az UHD odabax, ismétlem 1 méterről és 75-ös tévéről van szól!Minden más esetben még egy tetves FHD képminőségét sem éri el, na ez még nevetségesebb. ugyebár ez akciófilm, tehát gyors...
Te jó Isten, mekkora kibaszott parasztvakítás ez az egész UHD. Persze a kiállított demókkal össze sem lehet hasonlítani, de hát ezt eddig is tudtuk, dehogy ekkora átkúrás, arra ma jöttem rá.Ne vegyetek UHD-t!
Ennek az árát, meg inkább pelenkákra kellett volna költeni, igaz az is megy a kukába, de annak legalább lett volna értelme...
[ Szerkesztve ]
-
totya79
tag
válasz Janesz1981 #90598 üzenetére
mflex
Köszi a kielégitő választ Jó legalább egy kézzelfogható érv is van.
Tisztába vagyok vele hogy 4k anyag hiányában még tényleg elég fölösleges,ugyan vannak a "bootba"webdl filmek,nyilván ezek nem ugyan azokat a minőséget képviselik,amik majd a lemezes verziók lesznek.
Jelenlegi tv-m közel 8 éves(samu),ezért gondolkodom azon mi lenne jó,mert nem 2 év múlva szeretném majd lecserélni.
Jelenleg 1080 p-t sasolok,így lehet tényleg elég lesz a fhd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest