Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    Sziasztok!

    Van egy imádott 55 colos Samsung UE55H6410 3D-s tévém. A beárazásával kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy nagyjából mennyit érhet.

    Aktív szemüveges 3D-s tévéről beszélünk. Sajnos csak FULL HD felbontású. Gyakorlatilag ezért gondolkodom azon, hogy eladom és lecserélem egy 4K-s tévére. Sajnos ma már 3D-s tartalmak nem nagyon születnek, pedig nekem mindig szívügyem volt, megszerettem. De egyrészt már úgymond kiéltem magam e tekintetben, másrészt meg inkább váltok 4K-ra.

    Maga a tévé a nyolc éves kora ellenére valóban kifogástalan állapotban van mind műszaki, mind pedig küllem tekintetében. Egyetlen apró karc sincs rajta. A kijelzőt is csak kétszer vagy háromszor érte nagyon finom törlőrongy. Megvan még a doboza is és minden kiegészítője. Illetve két és fél (törött az egyik szára) szemüvegem van hozzá.
    Maga a készülék gyönyörű fehér, vékony kávájú. A mai napig dísze a nappalimnak. Még ilyen idősen is nagyon modern megjelenése van.

    Szóval, a kérdés az, hogy szerintetek mennyit érhet, milyen áron tudok tőle megválni? Vajon van-e értéke most egy ilyen nem is olyan kicsi (55") 3D-s tévének azért, mert ma már nem is gyártanak ilyen készülékeket?

    Mit gondoltok erről?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-

Új hozzászólás Aktív témák