Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz SidCorky #131409 üzenetére

    Akkor te is elfogult vagy a készülékeddel és már bocs, de nekem meg ezzel van tele a tkm ezen a fórumon. Aki itt birtokol egy terméket, legyen az tv, vagy mobil, egyszerűen jobban képes védeni, mintha az édesanyját k....nák.
    Miért van ez? Miért nem lehet megérteni végre azt, hogy egy cég sem fog olcsón hozzád vágni valamit, ami jó is.
    A NU8052 nem azért kerül 300 ezerbe, bár volt már az is 240 alatt is, mert nagyobb a típusszám, egyszerűen minőségi panel van benne, főleg egy Nu7XXXX sorozathoz képest. És ezért el fogja kérni a pénzt.
    Nyilván, vannak durván szemét dolgai, amikről itt olvashatsz bőven, de azt ne várd, hogy én ezt típust elkedzjem ajnározni, mert nem fogom.
    Ha neked, mint írtad tökéletesen megfelel és többet nem is szánnál rá, az a lényeg.
    Pl, előttem JoeYi kolléga is odaírta, ha erre érzékeny vagy, akkor az nem az a tévé, amit keres. Ez mindig le lett írva.
    Nem pedig rábeszélés történik. A legtöbben csak azt látják, hú 55-ös és 150 ezer, a sok hozzáértő meg már már odajut, hogy OLED szintű képminőségről zagyvál az árukeresőn, puff megveszi, aztán bekapcsoláskor meg néz bután, hogy miért gyenge a fényerő, miért nincs 5ghz wifi, miért nincs Bt meg ez meg az, meg egyáltalán a régi 5 éves tévémnél ennek mitől jóval gázabb a képe?

    Nos, pontosan azért, mert pl nem olvasta el, fizetett Eagle baromságait.
    Használd egészséggel, én továbbra sem fogom ajánlani ezt senkinek.

    :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák