- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ski
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy spb mobile shell 3-at hogy lehet moddolni úgy hogy paneleket kivesz az ember belőle, hogy ne legyen annyi, mert az tök felesleges szerintem.
köszi előre is
-
Ski
csendes tag
Szerintetek mikorra várható egy gyári 6.5ös ROM? 11-én jelenik meg a 6.5, kb mennyi idő mire összehoznak valami értelmeset. Illetve a nem gyári romok közül melyik az amit megéri használni, ha az a gyorsaság, üzemidő és kizárólag stílus nélküli használtra kellene?
köszi előre is
-
Ski
csendes tag
Rájöttem a gondra! Ha valakinek nem tud az omniá-ja csatlakozni a WP2-PSK-s hálózathoz, pedig elvileg minden jól be van állítva, akkor az a gond, hogy Cisco készülékek lapulnak a háttérben. Az wifi power save módot kell kikapcsolni és akkor menni fog minden úgy ahogy kell!
-
Ski
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire találkozott már a problémával, de Cisco System-es wifis megoldásoknál az omnia wifi egysége összegabalyodik autentikálásnál a ciscos rendszerrel, s eldobja egy kis szenvedés után a kapcsolatot. Ez az egyik gond, ha átállítom wep-re akkor megy a dolog. De ha csinálok egy olyat, hogy WEP-es kulcs kapja automatikusan PEAP-al, domain-es user-es belépéssel is ugyanez a gond. Nincs valami ötletetek, hogy firmware frissítés vagy valami csoda progi meg tudja oldani ezt a problémát?
Várom az ötleteket
-
Ski
csendes tag
Na megpróbáltam ezt a gps-es témát úgy ahogy írtátok kiálltam egy negyed órára és egy darab műholdat nem talált meg :S
Lehet hogy rossz lenne benne a GPS vevő egység ?
-
Ski
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első Windows Mobile-os telefonom és már az első nap összekavart egy kicsit.
(Samung magyar garis független 8 gigás igoval a készülék típusa)Mindent sikerült összehegeszteni benne kivéve 1 dolgot:
A GPS-t hogy kell beállítani, hogy az igo lássa? Mert valamiért nem találja meg. Erről meg leírást nem találtam hogy hanyas portra milyen sávszéllel kell belőni a gps-t hogy menjen.
Elég gyér a leírás ilyen témakörben amit adnak hozzá
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest