Hirdetés
- BIOS topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Még nem engedte el a GeForce RTX 50 Super sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. Csatlakozom a topikhoz. S24Ultrát váltottam . Első fold nekem de eddig nagyon tetszik

-
adamklark
senior tag
Az szép, kb 1 hét alatt be is áll és pontosan fogja mutatni. Én is tudom tartani kb 2 napot (ha agyon használom akkor úgyis 1 nap de nem kell töltőért szaladni, ez ilyen mentális dolog 30%-40% is elég lenne másnapra de inkább rádugom biztonsagbol)
-
Damage401
senior tag
Kis dicsekvés:
Első töltés csak tegnap volt. 70% nagy kijelző használva.
-
Damage401
senior tag
Elnézést Uraim, nem tudtam! Mert a tesztben is az van hogy nincs
-
Lajmund
őstag
-
adamklark
senior tag
-
Damage401
senior tag
Ti milyen fóliát használtok a belső kijelző védelmére? Nem találok semmit. Csak a külsőre
-
Lajmund
őstag
Kiprobáltam ma. Cuki kis telo tényleg kicsi. Simán látom hogy van értelme. De én maradok a fold 7-nél inkább. Használni nekem jobb mivel nagyobb a felület.
-
Zotya 80
csendes tag
Esetleg tudtok mondani valamit a titanium lap - flex mód - zsanér kapcsolatában?

-
gusthy
veterán
-
johnny500
aktív tag
Ha már Flex mód a neve, akkor így utálok rá. A feleségemnek Flip van, ő előszeretettel használja félig nyitva. Nem is a név a lényeg, hanem a spórolás. Aki megszokta, hogy egy kihajtható telefonnál ez úgymond magától értetődő, most meg a legújabb telefonnál ezt nem kapja meg ennél a modellnél, az csalódhat és értetlenül állhat a dolog előtt - mint most én is. Szerintem nem kell védeni a Samsungot, ezt igazán megoldhatta volna. Nem alternatív megoldások kellenek, hanem az innovációk folytatása, nem pedig visszafelé fejlesztése.
Mindig piszkálták őket, hogy látszik a hajtás nyitott állapotban. Így oldották meg, hogy még kevésbé látszódjon.
-
Lajmund
őstag
Ritkán kell pl fotozásnál videózásnál ha leteszed valahova de akkor nagyon hasznos. Főleg ha még órád is van hozzá amiről látod mi történik és tudod irányítani pont mit csináljon.
-
BBUN52
tag
De elvileg ugyanez a titán lemez van az ultrában is ott meg van flex egyébként (nekem nem hiányzik, mivel ez lesz az első fold telom
) -
gusthy
veterán
Gondolom tele a net azzal hogy nem nyílnak ki teljesen, és így oldották meg hogy végre kinyíljon rendesen.
Van egy csomó szétszerelős videó, azokban látszik, hogy a kijelző hátlapján van egy titánium lemez, aminek az a dolga, hogy ne látszódjon a gyűrődés. Mármost ez a lemez nem szereti a félig hajtott állapotot, ezért nincs flex mód.
-
sittes79
addikt
Tudtok ajanlani telohoz ilyen asztalra letamasztos magnet cuccot?
-
Lajmund
őstag
-
Damage401
senior tag
Teljesen más dimenzió a telefon! Kompakt de még is nagy! Gyors. Hivás kiváló! Kinyitva nagyon vekony! Iphone 17 pro váltott. Hangszorók kicsit furak, de szokható! Kamera meg szerintem jó. Nem egy apple szint. De ügyes
-
blueye
veterán
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Ma én is belépek egy grafit szürkével 256gb-os tárhellyel. Első fold telefonom!
-
blueye
veterán
Gondolom tele a net azzal hogy nem nyílnak ki teljesen, és így oldották meg hogy végre kinyíljon rendesen.
Kb. Állítólag teljesen újra lett tervezve.
-
mgTerminator
veterán
-
blueye
veterán
Ha már Flex mód a neve, akkor így utálok rá. A feleségemnek Flip van, ő előszeretettel használja félig nyitva. Nem is a név a lényeg, hanem a spórolás. Aki megszokta, hogy egy kihajtható telefonnál ez úgymond magától értetődő, most meg a legújabb telefonnál ezt nem kapja meg ennél a modellnél, az csalódhat és értetlenül állhat a dolog előtt - mint most én is. Szerintem nem kell védeni a Samsungot, ezt igazán megoldhatta volna. Nem alternatív megoldások kellenek, hanem az innovációk folytatása, nem pedig visszafelé fejlesztése.
Az új mechanikával magyarázták.
-
hevgab
csendes tag
-
gusthy
veterán
Mondjuk ez így eléggé bazi nagy, de érdekes
Ha esetleg beújítasz egyet, majd számolj be róla. -
jilian
addikt
Hát inkább vennék akkor már valami gamepad-ot és maradnék a nagyobb kijelzőnél.
El nem tudom képzelni, hogy behajlitva, félbe "törve" játszom.
De most igencsak felcsigáztam magam egy ilyen kontrollerrel...
-
gusthy
veterán
A flex mód ennél a telefonnál elsősorban játékra lenne jó, ideális volna a képarány ahhoz, hogy alul legyenek a kontrollok, felül maga a játék.
-
jilian
addikt
Na ja..így már értem. Számomra ismét egy funkció ami tökre felesleges.
Sztem ehhez a funkcióhoz a 10" is kevés...
...meg amúgy is , most is úgy írom ezt az üzenetet, hogy kinyitva, elforditva van.
Jó egyenes maga a telefon de az hogy én most ezt fel tudjam hajtani pár fokot....pfff -
Lajmund
őstag
-
gretzky77
veterán
Hát, ha én kinyitom videónézés céljából, akkor élvezem a kinyitott méretet.
Ha csak a felét akarom látni, gondolom erre akarsz utalni, hogy nem marad meg bizonyos szögekben...
nem nyitom ki, arra ott a külső kijelző....
Ha meg úgyis sok embernek ez a nyűgje,hogy nem marad meg a kívánt szögekben, vegyetek olyan tokot amin van támasztó, nem nyitjátok ki, aztán nézitek úgy, olyan szögben amilyenben akarjátok...(ha már úgyis csak a normál 5,5"- akartok videót nézni.
🙄Sztem ő arra is gondolt, mivel nincs benne flex mód, így pl fent megy valami az alsó részén meg valami más, pl billentyűzet
-
blueye
veterán
Hát, ha én kinyitom videónézés céljából, akkor élvezem a kinyitott méretet.
Ha csak a felét akarom látni, gondolom erre akarsz utalni, hogy nem marad meg bizonyos szögekben...
Ha meg úgyis sok embernek ez a nyűgje,hogy nem marad meg a kívánt szögekben, vegyetek olyan tokot amin van támasztó, nem nyitjátok ki, aztán nézitek úgy, olyan szögben amilyenben akarjátok...(ha már úgyis csak a normál 5,5"- akartok videót nézni.
🙄Ennél több (lenne) a Flex mode.
-
jilian
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de a cikkben sem olvasható, ezért leírom... nekem ez fontos tényező.
Amikor kinyitod a telefont, és egy bizonyos szögben szeretnéd használni - pl. videó nézés -, akkor a zsanér nem áll meg ott, ahol szeretnéd. Ez a Flip modellek esetében nekem már megszokott, hogy szinte bárhol, majdnem bármilyen szögben megáll a telefon (persze amit értelmesen használna az ember), de ez nem. Ha már kb. 90 fokos szögnél szeretnéd megállítani ezt a Z Fold8-at, rúgja ki magát a telefon, és széthajlik. Olyan, hogy 110 fokban videót nézzél rajta, az lehetetlen. Szóval akinek ez fontos, mindenképpen próbálja ki előtte az eszközt, mert ez számomra egy értelmezhetetlen tulajdonsága a készüléknek.Hát, ha én kinyitom videónézés céljából, akkor élvezem a kinyitott méretet.
🙄 -
blueye
veterán
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de a cikkben sem olvasható, ezért leírom... nekem ez fontos tényező.
Amikor kinyitod a telefont, és egy bizonyos szögben szeretnéd használni - pl. videó nézés -, akkor a zsanér nem áll meg ott, ahol szeretnéd. Ez a Flip modellek esetében nekem már megszokott, hogy szinte bárhol, majdnem bármilyen szögben megáll a telefon (persze amit értelmesen használna az ember), de ez nem. Ha már kb. 90 fokos szögnél szeretnéd megállítani ezt a Z Fold8-at, rúgja ki magát a telefon, és széthajlik. Olyan, hogy 110 fokban videót nézzél rajta, az lehetetlen. Szóval akinek ez fontos, mindenképpen próbálja ki előtte az eszközt, mert ez számomra egy értelmezhetetlen tulajdonsága a készüléknek.Ezt már a bemutató előtt is tudtuk 😥 Nincs Flex mode.
-
hevgab
csendes tag
Amikor kinyitod a telefont, és egy bizonyos szögben szeretnéd használni - pl. videó nézés -, akkor a zsanér nem áll meg ott, ahol szeretnéd. Ez a Flip modellek esetében nekem már megszokott, hogy szinte bárhol, majdnem bármilyen szögben megáll a telefon (persze amit értelmesen használna az ember), de ez nem. Ha már kb. 90 fokos szögnél szeretnéd megállítani ezt a Z Fold8-at, rúgja ki magát a telefon, és széthajlik. Olyan, hogy 110 fokban videót nézzél rajta, az lehetetlen. Szóval akinek ez fontos, mindenképpen próbálja ki előtte az eszközt, mert ez számomra egy értelmezhetetlen tulajdonsága a készüléknek. -
M.Eriksen
tag
Üdv!
Melyik az a tok, amivel működik a wireless töltés és minimalizálja a billegést? A gyári samsung standing tok tetszik, de kár, hogy azzal nincs wireless töltés.
-
hirdeto
tag
Köszönöm szintén
Volt Surface-em, ott hasonlóan "tömzsi" volt a kialakítás, kényelmes volt használni. Motorola és Samsung Flip telefonokat is használtam csukott kijelzővel, de nem ennyit. Kiváncsi leszek valaki még tapasztalt e hasonló "érzést". -
blueye
veterán
-
hirdeto
tag
Köszönöm
Nincs gondom a nagy és még nagyobb telefonokkal, de egészen meglepő, hogy ez valahogy furcsán veszi igénybe a kezeim. Kap egy tokot és meglátjuk. -
gusthy
veterán
Nekem nem.
Ugyebár becsukva kisebb, mint egy átlag telefon, kinyitva meg szélesebb, de alacsonyabb, mint ég, hagyományos fold. A súlya meg nem sok. -
jilian
addikt
Hát erre majd az a pár emberke fog választ adni akik 6+ -os képernyőket össze varázsolnak....
Nekem átlag embernek 😅, 1-1,5-2 órás használattal, ilyen problémám nem jelentkezett, egyedül ez a kétkezes használat szokatlan.
-
hirdeto
tag
Gyakorlati kérdés tulajoknak: van olyan aki a készüléket használja napi szinten és esetleg kézfej fájdalmat tapasztalt ? Arra vagyok kiváncsi, hogy a mérete okoz e gondot bárkinek is ?
-
mgTerminator
veterán
-
jilian
addikt
Tudtok ajánlani valami jó dokkolót? Még jobb lenne ha az órával együtt lenne.
Az mostanim, ilyen sík tehát a kamera miatt nem fekszik fel rendesen....az ultra 2-t meg nem tölti, kiírta az óra, hogy nem kompatibilis. Fel is forrósodott reggelre.
Tokot nem tervezek venni egyenlőre, kaptam hozzá gyári átlátszót, meg 6 hónap grátisz biztosítást.
A telefon messze felülmúlja mint amire számítottam.
Egyedül amit szoknom kell az a kinyitás, túl bumszlik az ujjaim, meg nem élek kapáló körmökkel...🤣 -
blueye
veterán
-
bigrock
addikt
-
blueye
veterán
-
veebrave
junior tag
-
Zotya 80
csendes tag
Van aki kötött rá biztosítást? (Zotya 80 tutira nem, Ő olvasson be a Fold 7 topicba, hehe)
Ha igen: hol és mennyiért?Valóban nem, de egyenlőre a telefon sem jött még meg. Fold 7-em nincs, úgyhogy azt a topicot nem ismerem.
Mondjuk ha megjön, akkor sem fogok rá kötni, szóval nyugodtan lehetek én a rossz példa. Vagy nem tudom. Nem tudom mit akarsz ebből kihozni. -
blueye
veterán
-
hirdeto
tag
-
erzol
őstag
-
blueye
veterán
Van aki már igénybe vette a Samsung-promóciós Prémium Okoslelet kupont amit a telefonhoz kaptunk? Van valami rejtett extra költség?
-
blueye
veterán
-
sittes79
addikt
-
blueye
veterán
-
sittes79
addikt
Imadom a telot, van valami tipp and trick hozza a interneten vagy gemini mar mindent tud? lol
-
blueye
veterán
-
trapi80
tag
-
gusthy
veterán
Mert az S26U kb £1200 körül van, ez meg £1600 ha jól tudom. Attól hogy megveszik, még nem biztos hogy ér annyit. Én is megvettem a F7-et £1800-ért, nem ér annyit de kifizettem mert nemigazán van alternatíva, nem azért mert bőven megér annyit érted....
Nem, nem értem.
Szerintem a létszükségleti cikkek kivételével, pl alapvető élelmiszer, nincs olyan, hogy valamit meg kell venni,akkor is, ha nem éri meg. Ha megvettem, akkor megérte. Egyébként az F7 esetén szerintem jobban megérte egy honor, de ez csak arról mond valamit, hogy nekem mi érte volna meg jobban.
Ugye az van, hogy az S26U nem hajlítható telefon
-
blueye
veterán
Mert az S26U kb £1200 körül van, ez meg £1600 ha jól tudom. Attól hogy megveszik, még nem biztos hogy ér annyit. Én is megvettem a F7-et £1800-ért, nem ér annyit de kifizettem mert nemigazán van alternatíva, nem azért mert bőven megér annyit érted....
Ott nincs kupon, beszámítás, stb?
-
blueye
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
gusthy
veterán
Az internet szerintem arra gondolt hogy ennyi pénzért ez szar.... Itt a UK-ben az ára minimum £200-al több mint ami reálisan kellene legyen. De nyugodtan lehetne akár £3-400-al is olcsóbb. Akkor senki se mondaná hogy szar, így van?
Ez szerintem butaság. Miért pont 200 fonttal?
Ez a telefon ennyibe kerül és lehet megvenni vagy nem megvenni. Minden termék annyit ér, amennyit adnak érte. -
syIex
nagyúr
-
blueye
veterán
-
MrCsiT
addikt
Van aki kötött rá biztosítást? (Zotya 80 tutira nem, Ő olvasson be a Fold 7 topicba, hehe)
Ha igen: hol és mennyiért? -
blueye
veterán
-
icemad
nagyúr
Megtartom a fold 5-öt, mert az én igényeimnek sokkal jobban megfelel, mint ez, vagy az ultra. Ezért nem cseréltem le eddig, mert minden újabb fold-al kevesebbet kaptam volna,mint amit ez tud.
-
adamklark
senior tag
Mert árához képest vacak. Sokkal olcsóbb telefonokban sokkal jobb van. Szerintem ez is amiatt van, mert vékony telefont akartak csinálni. Nekem simán jobb lett volna 2 mm vastagabb teló, s pen támogatással, nagyobb aksival, jobb kamerákkal. De valamiért a vékony telefonokat erőltetik, tököm tudja miért. Megfogni is szar, kényelmetlen, meg butított is sokmindenben. De legalább vékony, "mer az köll"...
Arra ott vannak a többi telefonok . Pont azért vettem a simát mert kisebb /vékonyabb ezáltal nem batár nehéz és könnyebb átfogni akár még tokkal is.
-
blueye
veterán
Mert árához képest vacak. Sokkal olcsóbb telefonokban sokkal jobb van. Szerintem ez is amiatt van, mert vékony telefont akartak csinálni. Nekem simán jobb lett volna 2 mm vastagabb teló, s pen támogatással, nagyobb aksival, jobb kamerákkal. De valamiért a vékony telefonokat erőltetik, tököm tudja miért. Megfogni is szar, kényelmetlen, meg butított is sokmindenben. De legalább vékony, "mer az köll"...
Ha ennyire nem tetszik akkor mást kell venni, nagy a piac
semmi értelme itt szapulni. -
icemad
nagyúr
-
blueye
veterán
Az internet szerintem arra gondolt hogy ennyi pénzért ez szar.... Itt a UK-ben az ára minimum £200-al több mint ami reálisan kellene legyen. De nyugodtan lehetne akár £3-400-al is olcsóbb. Akkor senki se mondaná hogy szar, így van?
Az előrendelési mutatók (az interneten 🙂) mást mutattak.
-
mgTerminator
veterán
-
blueye
veterán
-
gusthy
veterán
-
blueye
veterán
-
gusthy
veterán
-
icemad
nagyúr
Amúgy Good Lock-kal be lehet kapcsolni rajta a 24MPixel-es módot is, és akkor nem lesznek irdatlan nagyok a képek, de még mindig jobbak, mint a 12MPixelesek. De ha valaki ragaszkodik hozzá, akkor az 50MPixel-es képből bármit ki lehet vágni úgy, hogy értelmes mennyiségű pixel marad, szóval nem értem én se ezt a nagy sírás-rívást a kamerával kapcsolatban.
Mert a megapixel a kép méretét határozza meg, nem a minőségét. Attól még lehet egy fotó szar, hogy sok pixel van rajta.
-
gusthy
veterán
Amúgy Good Lock-kal be lehet kapcsolni rajta a 24MPixel-es módot is, és akkor nem lesznek irdatlan nagyok a képek, de még mindig jobbak, mint a 12MPixelesek. De ha valaki ragaszkodik hozzá, akkor az 50MPixel-es képből bármit ki lehet vágni úgy, hogy értelmes mennyiségű pixel marad, szóval nem értem én se ezt a nagy sírás-rívást a kamerával kapcsolatban.
-
icemad
nagyúr
-
blueye
veterán
Ez ezerszer le lett írva.
A Fold8 és Fold8 Ultra célközönsége más.
Az előrendelési adatok pedig a marketingeseket igazolják vissza. -
Zotya 80
csendes tag
-
adamklark
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
adamklark
senior tag
De nem azért veszem meg..
-
janeszgol
félisten
Az S22 is nappal remek videókat és fotókat csinál. De már nem felsőkategóriás. Simán elveri a Xiaomi T szériája.
Esetleg aki azért venné meg, mert milyen drága és biztos csúcs....nem. A Samsungnál csak az Ultra az aktuális csúcs, immár a Foldnál is. -
janeszgol
félisten
Majd megdöntöm ezt a rekordot, miután megvettem jövő nyáron ezt a telefont. Egyszer fogom kinyitni, megnézem működik-e és ennyi.
-
gusthy
veterán
-
icemad
nagyúr
Megoldják úgy, hogy csak egy vagy max 2 ikon lesz... Mert kell a hely a háttérképnek. Fold 4-nél is már ez a 3 ikonos megoldás volt. Annak már 4 éve, hogy megjelent. Ha akarták volna, már rég meglenne oldva.
-
Zotya 80
csendes tag
-
gusthy
veterán
-
Zotya 80
csendes tag
Ja, látom. Ha jól veszem észre, ez ügyben össznépi felháborodás van a redditen meg mindenfelé :( Ez tényleg köcsögség.
Egyébként a flex mód hiánya az azért van, mert ahhoz, hogy a képernyőn ne látsszon a hajlítás, kellett bele egy plusz szerkezet, ami miatt az egész cucc másként működik. (Azért nincs flex mód, mert nem marad félig nyitva a telefon.) Persze ettől még hiányzik.
De ebből következően egy következő frissítéssel orvosolhatják a problémát, nem?
-
gusthy
veterán
-
erzol
őstag
-
gretzky77
veterán
Ja, látom. Ha jól veszem észre, ez ügyben össznépi felháborodás van a redditen meg mindenfelé :( Ez tényleg köcsögség.
Egyébként a flex mód hiánya az azért van, mert ahhoz, hogy a képernyőn ne látsszon a hajlítás, kellett bele egy plusz szerkezet, ami miatt az egész cucc másként működik. (Azért nincs flex mód, mert nem marad félig nyitva a telefon.) Persze ettől még hiányzik.
Az ultra esetén akkor hogyhogy van?
-
gusthy
veterán
-
icemad
nagyúr
-
erzol
őstag
-
icemad
nagyúr
-
gusthy
veterán
Ezt viszont nem értem, hogy melyik értesítési ikonokról beszélsz, megmutatod? Megnézném, hogy a Fold8-on hogy van.
-
icemad
nagyúr
Mert neked külön van oldalanként. Én meg egybe szeretem. Persze ezt lehet állítani, csak olyan lehetőség nincs, hogy mindent egyszerre mutasson az egész kijelzőn. Az értesítési ikonokra meg semmilyen megoldás nincs. 3 ikon max és kész... Röhej.
-
gusthy
veterán
Hát a Fold 8-on nem így néz ki (Android 17), hanem úgy, ahogy mutattam. A vezérlők külön nyílnak le jobboldalt. Az üzenetek meg pont olyan szélesek, mint ahogy mutattam, kinyitva is. Valószínűleg az Android verzió miatt.
Illetve még azért lehet, mert a Fold 8 szélesebb eleve. -
icemad
nagyúr
-
gusthy
veterán
What?
Én már annak is örülnék, ha fejlesztenének valamit, nem csak butítanának. Használtál te fold 3-at vagy 5-öt? Még azokhoz képest is jelentős a visszafejlődés.
Belső kijelzőn kameralyuk! Az igen!
Értesítési sávban 3! azaz három!!! Mondom 3 értesítés látszik. Kb 15-nek lenne hely.
Értesítési sávot lehúzod, bejön a kijelző egyharmadán. Értesítésenként 4/5 szó látszik.
Flex mód mínusz...
S pen mínusz...
Dex még van, de jövőre fejlesztenek, szóval az is megy a levesbe...
Samsung meg a fejlesztés...
[kép]
Ezt az értesítési sáv problémát nem értem. Nekem egy csomó szöveg látszik és nem csak három sor van. -
icemad
nagyúr
What?
Én már annak is örülnék, ha fejlesztenének valamit, nem csak butítanának. Használtál te fold 3-at vagy 5-öt? Még azokhoz képest is jelentős a visszafejlődés.
Belső kijelzőn kameralyuk! Az igen!
Értesítési sávban 3! azaz három!!! Mondom 3 értesítés látszik. Kb 15-nek lenne hely.
Értesítési sávot lehúzod, bejön a kijelző egyharmadán. Értesítésenként 4/5 szó látszik.
Flex mód mínusz...
S pen mínusz...
Dex még van, de jövőre fejlesztenek, szóval az is megy a levesbe...
Samsung meg a fejlesztés...
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
-
adamklark
senior tag
-
gretzky77
veterán
-
gusthy
veterán
-
gretzky77
veterán
-
blueye
veterán
A gyári tükröződésmentes fólia van az enyémen is, én is ajánlom. Piros pont a SESnek hogy feltették.
-
erzol
őstag
-
Magicmaan
junior tag
Igen 🙃
Tetszik nagyon ez az egész koncepció.
Ha kezembe veszem a fiam S26U-ját, az olyan mint egy "UFÓ", mintha sodrófával kinyújtották volna.

Szerk: a gyári tükröződésmentes fóliával még élvezetesebb a külső kijelző. (A gyári karbon tokkal jött ugye az is.)
-
blueye
veterán
Nekem olvasásnál már gyengül a szemem, ezért nyitottam sokszor a 7est, itt jobban látom a külsőt. Nincs ebben semmi rossz
-
Magicmaan
junior tag
Igen, majdhogynem elég lenne csak a külső és teljesen egyetértek azzal, amit írsz 😬
Meg is fordult a fejemben ma, hogy így felesleges, és visszaküldöm, de annyira zseniális, hogy 1 másodperc múlva el is hessegettem ezt a gondolatot.
-
gyuri81
veterán
Szerintem pont ebben van a hátulütője ha lehet így fogalmazni, mert egyre kevesebbet fogod kinyitni, mert a külsőn mint meg fogsz tudni oldani.
( olvastam olyat hogy valaki kb hetente nyitotta ki a Fold7-et)
-
blueye
veterán
Én is sokkal többet használom a külsőt mint Fold7en. Erre találták ki a formátumot 👍
-
Magicmaan
junior tag
Az a durva, hogy a belső kijelzőt 20%ban használom, a külsőn mindent meg lehet csinálni, még sokszor a videókat is ezen nézem 🫣
Az akksi így napi 10 óra kijelzőidőt tud és így is kitart egész nap a töltöttség 😃 -
adamklark
senior tag
két kérdésem lenne azokhoz, akiknek már van ilyen:
- oké, hogy szar a kamerája, de egy vanilla S2x-hez képest milyen?
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje1.Teljesen vállalható képeket lehet csinálni vele, nem értem a sok fanyalgást. Akinek munkához kell telefon (fotózni) az meg nem Samsungot vesz.
2. Semmi baja nem lesz ha kicsit nyomod a belső kijelzőt összecsukásnál, nyilván nem teli erőből kell nyomni.
-
SX Wave
aktív tag
-
gusthy
veterán
Dehogynem. Jövőre büszkén beleteszik a flex módot. Amúgy az nagyon hiányzik belőle, emiatt majdnem nem vettem meg.
-
SX Wave
aktív tag
Ha most egy jó kamerát beletesznek akkor jövőre a procin kívül más fejlesztést nem nagyon fognak tudni felmutantni. Ez mini tabletnek jelenleg tökéletes, az S24U meg megmarad főtelefonnak.
-
klaya86
őstag
szóval konkrétan ugyanaz, mínusz a telekamera? nem vagyok egy kamerabuzi, de na, ha már egyszer 5 év után telefont cserélek és ráadásul ENNYI pénzért, akkor azért legyen már benne legalább egy kicsit jobb kamera...
amúgy maga a forma nekem nagyon bejön, remélem, a Xiaomi meg a többiek is ráállnak erre, és egy év múlva ilyenkor már lesz valamiféle verseny az útleveles telefonok között
Pontosan emiatt nem vettem... Szarrá kuponozva is 500e . Nekem meg azért fontos a kamera. Szerintem a Samsung 200mp 3 éves kamerája is kicsit ratyi, az ultrák között meg sehol nincs. De ha legalább egy olyan fő kamera lenne benne, talán szájhúzva próbára egyet rendeltem volna. De az itteni képek, GSMarena, sok youtube videó után nálam ez off.
-
K0vasz
aktív tag
szóval konkrétan ugyanaz, mínusz a telekamera? nem vagyok egy kamerabuzi, de na, ha már egyszer 5 év után telefont cserélek és ráadásul ENNYI pénzért, akkor azért legyen már benne legalább egy kicsit jobb kamera...
amúgy maga a forma nekem nagyon bejön, remélem, a Xiaomi meg a többiek is ráállnak erre, és egy év múlva ilyenkor már lesz valamiféle verseny az útleveles telefonok között
-
klaya86
őstag
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje
Bár nekem nincs de mivel venni akartam , eléggé körbe nyálaztam. Szerintem konkrétan ugyanaz a kamera van benne,mint közel 5 éves s22be. Nyilván jobb a proci miatt már a képfeldolgozás, jobb az algoritmus. De na... Elég ha megnézed a teszteket. Maximum jó középkategóriás teljesítmény. -
K0vasz
aktív tag
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BIOS topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Ha így haladunk, pár év múlva megint Pentium 4-ekkel nyomulunk
- Kiszivárogtak a HMD 102 4G Pro várható specifikációi
- Még a Sony sem tudja, hogy mikor jön a következő PlayStation
- Óra topik
- Életre kel a vizor a Google Pixel 11 Pro és Pro XL hátulján – bemutató
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 17 Ultra 5G 16/512GB Kártyafüggetlen, Starlit Green, 12 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128 GB - fekete (454), Megkímélt, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - fekete (455), Mint az új, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - szürke (456), Gyönyörű, garanciával!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -35% AMD Ryzen AI 7 350 16/512 Radeon 860M FHD+ OLED NumberPad
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)- SZÁMLA-GARANCIA
- Verbatim DVD-R (AZO réteges!) bontatlan 100 darabos henger
- Google Pixel 8a, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

Volt Surface-em, ott hasonlóan "tömzsi" volt a kialakítás, kényelmes volt használni. Motorola és Samsung Flip telefonokat is használtam csukott kijelzővel, de nem ennyit. Kiváncsi leszek valaki még tapasztalt e hasonló "érzést".

Ezt az értesítési sáv problémát nem értem. Nekem egy csomó szöveg látszik és nem csak három sor van.