Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gerinces

    csendes tag

    Sziasztok!
    Mivel úgy láttam, hogy a 8.9-es tabosok is itt kapnak válaszokat, én is itt kérdeznék. Pár hete én is tabtulajdonos lettem, és örültem neki veszettül. Elindultak a problémák is. A gépen a honeyc. 3.2 van alapból. Nem szeretnék veszkődni rom és egyéb machinációkkal, mivel csak alap felhasználó vagyok/leszek. Ami zavar (a többi jól működik), hogy:
    1., a Zenelejátszó először látott mindent, szépen működött (főleg FLAC, kevés MP3). Majd a következő csoport zenét rárakva meghülyült, az "újoncokat" nem látta. A mappában egyenként meghallgathattam, egész albumot nem. Leszedtem mindent, KIES-sel szinkronizáltam, újra szép lett minden.Az gaz Kies persze nem a Music, hanem a Media mappába rakott mindent, de sebaj, legalább használhattam. Tegnap szerettem volna újabb zenéket rárakni, erre a Kies nem is tud kapcsolódni! A PC-n megjelenik hiba nélkül, mint háttértár. Mit tegyek, hogy végre hallgathassak, másolgathassak, csereberéljek zenéket végre ennyi macera nélkül?
    2.,Milyen e-book olvasó visz mindent? Van már fenn a saját, Aldiko, Mantano, Cool, de még így is van néhány formátum, amit nem kezel egyik sem. Sőt van olyan 300 mega PDF, amit már nem bír, lassul rendesen, a képek nagyításánál kiakad, és fehér képernyő addig, amíg vissza nem kattintok kettőt, a kép eredeti méretére. Ezeket a nagyobb fájlokat a hardver nem bírja?
    Tanácsokat várok köszönettel!

Új hozzászólás Aktív témák