Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zwitter

    tag

    Üdv!

    Nos, nekem olyan gondom lenne, hogy ha rácsatlakoztatom a gépre a Tabletem, akkor nem reagál gép, vagyis hát egyszerűen megszólaltatja azt az eszköz csatlakoztatási dallamot, ami azt jelzi, hogy gáz van, de főleg inkább azt, hogy nem sikerült.

    Egyszer egyébként már működött, de annyi. Kampó. Többé visszahányta a gép. Na most ezután bementem egy samsungos boltba, és ott azt állított a figura, hogy túlterheltem a sok FLAC-al. Mondom, hát miez? Hisz az volt leírva a portfólióban, hogy támogatja... Asszongya persze-persze, de nem ennyit. Max 2-3 album, azt szevasz.

    Oké, erre mondtam, hogy ez így nem mehet. Valamit kéne csinálni. Erre azt javasolta, hogy küldjem be valami frissítésre vagy memória törlésre vagy tudja tököm mire. Azt is mondta, hogy vehetek egy vezetéket amin keresztül USB-n rátudom tenni a dolgokat, oké mondta az árát (na akkor gondoltam hogy jóvan, elmehetnek ezek a fenébe is) Utolsó ajánlata pedig az volt, hogy használjak FTP-t. Na mire az nekem sikerült. -.- Na mind1, végül összejött, szóval egy ideig azon nyomtam fel meg le a cuccokat, de most ez se megy. Valami baja van a gépnek és nem akar rácsatlakozni. Pontosabban ezt írja ki.

    Szóval el kezdtem keresgélni, és ide jutottam, hátha tud nekem valaki javasolni valami programot vagy más egyebet. (Ja, és a javítót azt kissé hanyagoljuk, mert eltűnt az a ku*va garancia, így fizetnem kell érte...)

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák