Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Meglivorn #1402 üzenetére

    Tehát akkor a szinkronizációval nincsen baj, ezt kimodhatjuk. Amit te hiányolsz, az a háttértárként való csatolás. Bár ennek jelentősége sem sok van, egyedül csak a totalcommander szempontjából.

    Valószínűleg a pc-den windows fut nem pedig android...na ezért is ilyen "nehézkes" ez a hálózaton keresztüli kapcsolat. (sőt win-win gép között sem megy automatikusan a fájlmegosztás...). Viszont erre van kismillió program a marketen, én pl a wifi file explorert használom, mások ES file managert és még számos alkalmazás van.
    Tehát mondhatni ez is megoldva.

    Videóra még mindíg azt mondom, ha a samsung rak alá egy megfelelő szoftver/driver környezetet, akkor javulni fog a helyzet. Csak ismételni tudom önmagamat, ahogy változik a rom környezet, szoftver környezet, úgy lehet megfelelőbb videólejátszást kicsikarni belőle. (annó az LG O2X esetén is pont ugyan ezt kellett végigjátszani...az is tegra2).

    Ezekkel a frissítésekkel egyet értek, ami itt az utóbbi időben a topikban volt az már több volt mint nevetséges, természetesen a samsung részéről. Valakinek volt frissítés, valakinek nem, valakinek csak OTA, valakinek csak KIES, még abban az esetben is, ha készülékek szolgáltatója megegyezett. Ez azért elég szánalmas...
    Bár ugye aggodalomra semmi ok, mert ODIN a barátunk, és ugye ODIN-al már hónapokkal előbb elérhetőek a hivatalos friss romok, mint KIES/OTA segítségével.

    Egyébként sok embertől ezt hallom vissza, hogy a samsung szervizekben a KIES hanyagolására biztatják az átlag usereket és az ODIN használatára....ami meg azért vicces, mert ugye ODIN-os romokhoz elég nehéz hozzájutni (értem itt azt, hogy a megfelelő product kódos az adott régióhoz tartozó hivatalos kies romok) és ha nem a megfelelő romot pakolom fel, akkor meg pont ők azok akik elveszik miatta a garimat. (egy picit azért ez is vicces...)

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák