Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Azzal nagy valószínũséggel a baj az, hogy a tálcanyitó fogaskerék közepén az egyik rend kontakt (Amely kéne érintkezzen, ha ki van nyitva a tálca) nem érintkezik.) Nekem is Samsung kombóm van, csak az lassan több mint 1 éves (SM348B) annak meg ha üres, akkor nem akar kijönni a tálca, szét kell szedjem unalmamban. Vigyázz vele, nekem már szétszedett egy Verbatim CD-t

-
Sick Boy
őstag
a kereskedőnek kell intézni szvsz, ilyenről még nem hallottam sztech cikkek terén, hogy egyenest a márkaszervízbe lehetne vinni, amikor a kereskedő felelős ezekért.
Mondjuk a mediaMarktban vásárolt HiFi-met is, ha elromlik, még garanciában is, azonnal a VII ker-i JVC szervízbe kell vinni, a MM nem foglalkozik szegénykémmel

-
Sick Boy
őstag
jaja ugraszd ki, de kikapcsolt gépnél.
ha és csakis akkor, ha kivetted a lemezt, esetleg próbálj meg felrakni rá egy egyel régebbi FirmWare-t, hátha segít,ha ez megoldja, nem érdemes baszkódni a garral.
A múltkor hasonló volt az egyik barátom dvd írójával.
Feltettem neki a legújabb BTC firmwaret, és ment köbö 2 hónapiog aztán meghalt, érdekes... adtak neki helyette egy Sony-t LOL (Auchan POWWWA
)
-
Flashy
veterán
ha van az elején eject lyuk, akkor kikapcsolt gépnél ejecteld ki. bár ez a permamens problémádat nem oldja meg, de a cédét megkapod. el is kaphatod a tálcát menet közben erőszakkal, vagy kinyomhatod a gépet úgy hogy a tálca épp kinn van.
amúgy igazából passz, az is lehet hogy egyszerűen elromlott. ha nem csináltál vele semmit hanem egyszercsak ez lett akkor valszleg. szedd ki a cédét és garancia, ez a legegyszerűbb szerintem. bármi baja is van, vadi újat adnak... -
Latyakos
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wuthering Waves
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Holnap megy vissza!
)