-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Lehet majd társulnak állambácsival, mert ha jól tudom akkor a TMSC a legfontosabb cég arrafelé, ők hozzák a legtöbb pénzt.
Adnak manit állambácsinak a reaktorra meg az üzemeltetésre, és akkor nincs gond a reaktorral kapcsolatos fennhatósággal. A felesleget meg el is adhatják a hazai hálózatba.Igen, valószínűsíthető, hogy ez lesz, csak akkor meg a cikkben írt "önállóan lássa el magát minden nagy cég az országban" szlogen nem jön be...
-
csibe1
veterán
Lehet majd társulnak állambácsival, mert ha jól tudom akkor a TMSC a legfontosabb cég arrafelé, ők hozzák a legtöbb pénzt.
Adnak manit állambácsinak a reaktorra meg az üzemeltetésre, és akkor nincs gond a reaktorral kapcsolatos fennhatósággal. A felesleget meg el is adhatják a hazai hálózatba. -
tibaimp
nagyúr
Nem erre gondoltam konkrétan, hanem arra, hogy magáncég saját célra épít és majd évekig működtet atomerőművet (gondoskodik a hulladékról, a karbantartásról, stb). Nem tudom, van-e erre példa bárhol.
-
csibe1
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
csibe1
veterán
Akkor felhúznak egy 40000 GWh-s reaktort, aztán pár évig csönd van.

A maradék meg mehet Tajvannak, kivilágíthatják a partoot, diszkópartikra a delfineknek meg ilyenek.
-
tibaimp
nagyúr
-
RoyalPredato
csendes tag
De az ivóvizet se bántsák akkor.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
tibaimp
nagyúr
-
bambano
titán
Ha jól tudom Paks tud ~2000 MWh tud. A Japán Kashiwazaki-Kariwa Nuclear Power Plant tud ~8000MWh-t, ha jól értem, így ez a "25 millió MWh" biztos, hogy jó szám?
A kérdésed pontatlan, de egyébként jogos, 25 millió MWh/év az 2852 MW teljesítményt jelent, vagyis másfél Paksot, illetve kicsit több, mint egy Magyarország lapály időszakban.
Szerintem is sok.
-
hokuszla
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
Ha jól tudom Paks tud ~2000 MWh tud. A Japán Kashiwazaki-Kariwa Nuclear Power Plant tud ~8000MWh-t, ha jól értem, így ez a "25 millió MWh" biztos, hogy jó szám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ELADÓ APPLE WATCH ULTRA 2 GPS+CELLULAR 49mm TITANIUM
- PHILIPS EVNIA 49M2C8900 240Hz/ 0.03ms / Ambilight
- Intel Core i7 13700K/ GeForce RTX 4070 Ti 12GB/32GB DDR5 RAM/ 2TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy Tab S7+ Book Cover Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 12.4 Book Cover Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST

!