Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP
üzenetére
*** OL 2.0 ***
Gauss szvsz bugos. fejre halálos, mellkasra meg beleereszthetsz hármat az illetőbe és meg se mozdul. CNPPben szoktam használni a nyílt területeken.
az SVDm 2 másnéven a Dragunov (teljes neve Snayperskaya Vintovka Dragunova -- Dragunov mesterlövész puska). az m utótag talán az SVD-Mre, a lengyel modernizált változatra utalhat. a 2es fenetudja mire, valszeg a jogdíjak alól akartak kibújni a fejlesztők, lévén a Dragunov 40+ év fölötti kora ellenére a mai napig aktívan használatban van. és biztos, hogy ez a fegyver az, az 5.02kilós súly is stimmel;>
az "utódja" -a more modern approach of a sniper rifle-, az SVU szintén létező fegyver (Snaiperskaya Vintovka Ukorochennaya -- rövidített mesterlövész puska). modernebb, városi harcra kitalált fegyver, középtávig párban az elődjével. érdekes módon létezik félautomata variációja is SVU-AS néven (ld Vintar automata tüzelés). itt az A az automata, az S a kétlábú álványnak felel meg (aminek a fenetudja mi a hivatalos neve
. a valóságban mind a Dragunov, mind az SVU vas irányzékkal is rendelkezik, bár gyakorlatban tényleg a PSO-1 scope a legelterjedtebb kiegészítőjük. mindenesetre használható hozzájuk már optikai kiegészítő is.hm, messzire fekve is ennyire remeg?
nekem a rekordom olyan 700-800 méter volt a játékban, Dragunovval CNNP insta4ben (itt még eléggé pontos volt a fegyver). nagyobb látható távolság a játékban emlékeim szerint nagyon nincs
szóval szoktam én is messziről támadni;> bár olyankor alapvető probléma, hogy egyedül vagyok, és nincs mellettem célkijelelölő/szögszámoló, mint a valóságban;>
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. a valóságban mind a Dragunov, mind az SVU vas irányzékkal is rendelkezik, bár gyakorlatban tényleg a PSO-1 scope a legelterjedtebb kiegészítőjük. mindenesetre használható hozzájuk már optikai kiegészítő is.
szóval szoktam én is messziről támadni;> bár olyankor alapvető probléma, hogy egyedül vagyok, és nincs mellettem célkijelelölő/szögszámoló, mint a valóságban;>
shield