Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Há' az az igazság, hogy Pripjatyban elfelejtettem bemenni a szállodába a kódfejtőért, így nem tudtam más fele menni csak a kívánságteljesítőhöz.
Persze ez már csak az ajtónál jutott eszembe, amikor ki akartam nyitni és nem volt nálam a kódtörő.
Amúgy nem lesz nehezebb a vége, mint az eredetiben. Csak Pripjatyban most már lesz néhány törpe is, főleg a szálloda körül. Ja és vigyázni kell a "gravikkal" is mert ugye azokat nem jelzi semmi ( és a városban van bőven azokból ) én is sikeresen belesétáltam az egyikbe, alig bírtam kijönni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ez már csak az ajtónál jutott eszembe, amikor ki akartam nyitni és nem volt nálam a kódtörő.
shield