Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Google Chromecast topic
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Újra telepítettem a játékot, és egyből sikerült, úgy ahogy Szaharov mondta. Vagyis le kellett tenni a dobozt, és belezavarni a műtárgyat. Egy villanás, és jöttek a kimérák is. De lenne kérdésem is. Yantarban Figa szerint este 10-ó után jelenik meg a kifigyelt műtárgy. Ő leírása alapján a kompresszorház melletti épületnél, (vagy benne) Melyik ez az épület? Ebben az időben a gyár hemzseg a zombiktól, mindet kilőttem, kb este 11-ó volt
mindent körbejártam, de nem láttam ezt a világító tárgyat. Ha emlékszel rá, jól jönne. Ezeket a dolgokat egyébként belecsempészem, a szövegek közé. Az újra telepítés a 64-es motor kisérlet miatt kellett

Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield