Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Gery D. #12273 üzenetére

Engem nem zavar a betűméret mert 1680 x 1050 felbontáson van, de ha nagyobb a felbontás, akkor már biztosan gond lehet. Egy újabb, általam már jól ismert labirintushibába futottam bele. Ugye Adrenalin kazettáját kutatva egy téranomália teleporton keresztül tudsz eljutni a középső szint külső peremére. Viszont a teleporthoz egy keskeny alagút vezet, amit elég körülményes elérni, mivel útközben van egy kegyetlen akadály abban a kamrában, ahol van az íróasztal, egy jegyzet a földön és egy f@sza ruha a ládában. Itt fel kell ugrani egy meredek teraszra, ami nekem már a Fotografban is 10-ből egyszer sikerült véletlenül (a Fotografban itt találjuk azt a hatalmas, szép és furcsa anomáliát, ami végleg csapdába ejt). Ezért könnyebb, ha eleve, amikor ide érünk, az actor.ltx-ben átírjuk ideiglenesen a jump_speed-et legalább 10-re.

Visszaértem Adrenalinhez Agropromba, de már nem volt crash a pályán. Most be kell épülnöm a Monolit klánba, ez már kezd érdekes lenni, mivel így közellenség leszek a Zónában :U .

Új hozzászólás Aktív témák