Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
BorgBoss
üzenetére
A jantarban vásárolt monolitos tudományos ruhában toltam végig, jófajta éjjellátó és a 100kg nekem elég volt, mivel bőven volt zsákmányolt lőszer.
Pár hozzászólással feljebb le voltak írva lehetséges fellelhetőségi helyek, de ha jól emlékszem már a complete modban sem ott kellett keresni a fegyvert ahol muattta a térkép, plusz ott még időlimites is volt a küldetés..
A bandíták kitalkarítása nekem pár zónabeli nap elteltével megoldódott, amikor arrafelé vettem az irányt már csak tűzharc volt mire odaértem teljesítve lett a küldetés, korábban csak a szolgálatosokkal találkoztam ott..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield