Hirdetés
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Most jött ki áprilisban egy jó kis mod. Erről mi a véleményed?
AMK "Soljanka" Final Mod 2013 Extended Edition
Leszedtem, felpakoltam, működik és nagyon ígéretesnek néz ki. A baj, hogy németül kommunikál, amit én abszolút nem értek. Mivel német a fórum is, megköszönném, ha nálam szélesebb nyelvismerettel rendelkező STALKER kolléga kihámozná, hogy lehet-e angol nyelvezetre váltani.

SPOILER
Úgy láttam, hogy az erőműből indul a küldetés, úgyhogy sztori modifikált -
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.

Én már hozzászoktam, hogy a modok beállnak mint a szög, most már csak ritkán akadok ki tőle. Most fejeztem be a Legendary-t, most csak szabadon játszogatok vele, ez hányszor szállt el, nem is lehet megszámolni. De még az alap játék is bekevert, mert nem megfelelő exe volt hozzá patch-elés után.
Igaz, hogy kekeeci cimbora segített ki 2x is, amit nagyon köszönök neki.
Megnéztem a gyűjteményem, már ott van a kedvenced, kipróbálásra vár.A Stalkersuop-nál vissza fogom nézni, hogy az utolsó javítások érintik-e a nyelvi fájlokat.
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy a moddb.com-ról mindjárt elsőre tudok letölteni, az Autumn Aurora 2 jön lefele.
Nekem meg van az első is, az csak grafikai mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield