Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Az aknákkal vigyázz mert némelyik visszakerül a helyére pályaváltás után, szóval ne legyél biztos benne, hogy már csak a helyét jelzi.
A hangárba, miután kitakarítottad, nyugodtan lepakolhatsz a ládádba. Ott van lent az aknában, egy szekrényben, benne némi felszerelés. Azokat a ládákat, amit megjelöltek neked, mindenképp keresd meg, és tankolj fel belőlük.
Pár dobótőr és két napi kaja legyen nálad mindig. Bent, a kupola alatt, ha nem csinálod a Dominó elv nevű küldetést (sok értelme nincs, elég nehéz megcsinálni és nem azért, mert ügyetlen vagy, hanem azért, mert a program hajlamos elérhetetlen célokat is megadni), akkor nem lesz túl nagy bőség belőle. Mondjuk én kicsit túlaggódtam a dolgot, így sokkal többet vittem magammal, mint kellett volna. Venni nem nagyon tudsz, az egyik küldetésből megtudod miért, de azért zsákmányolni, ha nem is tömegesen, de lehet.Eladni bármit el lehet, kivéve azokat a cuccokat, ami feladathoz kötődik (spéci pisztoly, iratok, stb), meg a xenomorfokat, mert azokra még szükséged lesz. Bent, a kupola alatt már azokat is, de csak egy vevő lesz rájuk talán, aki ki is tudja fizetni, a gépállomáson. Sűrűn olvasgasd a PDA naplóját, mert sokmindent onnan fogsz megtudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield